Netflix'in Eski Fenerbahçeli Nicolas Anelka Belgeselinden İlk Fragman Yayınlandı

50
5
2
2
0
Bir dönem Fenerbahçe’de de oynamış, kariyeri boyunca en çok konuşulan futbolculardan biri olan Nicolas Sebastien Anelka’nın hikayesini anlatacak belgesin fragmanı yayınlandı. Belgeselde, ünlü oyuncunun yaşadığı pek çok tartışma konusuna yer verilecek.

Netflix, ürettiği pek çok farklı film, dizi, reality show ve belgeselle tüm dünyada 183 milyon aboneye sahip. Çevrimiçi yayın platformu, şu sıralar ülkemizde iptal edilen dizilerle anılsa da platformun üzerinde çalıştığı pek çok farklı proje bulunuyor. Netflix, son olarak futbol tutkunlarını, ülkemizde de özellikle Fenerbahçe taraftarlarını çok memnun edecek yeni bir belgesel çıkarmaya hazırlanıyor. Nicolas Anelka'nın hikayesini anlatacak belgeselin fragmanı ve çıkış tarihi Netflix Türkiye YouTube sayfası tarafından duyuruldu.

Fenerbahçe’nin altın çağları olarak nitelendirebileceğimiz 2000’li yılların ikinci yarısında en önemli oyunculardan biri olan Nicolas Sebastien Anelka’nın hayatı, Netflix tarafından belgesel yapıldı. Anelka: Misunderstood ismiyle yayınlanacak belgeselde, kariyerinde PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbahçe, Chelsea, Juventus gibi takımlarda oynamış efsane oyuncunun kariyerindeki pek çok konuya yer verilecek.

Anelka: Misunderstood fragmanı:

Netflix, yeni belgeselin fragmanıyla birlikte YouTube kanalının açıklama bölümünde, “Kötü çocuk mu, futbol dehası mı? Ünlü Fransız futbolcu Nicolas Anelka’nın ardında bıraktığı tartışmalı miras, bu çarpıcı belgeselde mercek altına alınıyor.” ifadeleri kullanıldı. 

Anelka: Misunderstood ne zaman yayınlanacak?

Dünyanın ve elbette ki Fenerbahçe’nin efsaneleşen yıldızı Anelka’nın hikayesini kendi ağzından dinleyeceğimiz belgesel, 5 Ağustos 2020’de Netflix’te yayınlanacak. Türkiye’den de sadece Fenerbahçe değil, pek çok taraftarın saygı duyduğu bir isim olan Anelka’nın ne gibi şeyler yaşadığını çok yakında göreceğiz.

Kaynak : https://www.youtube.com/watch?v=e7yMIhvtfTI&feature=youtu.be
50
5
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
50
5
2
2
0