Netflix İmzalı 'Yer Çekimsiz Adam' Filminden İlk Fragman Geldi

15
5
5
1
1
Dünyanın en büyük video odaklı yayın servisi Netflix, The Man Without Gravity (Yer Çekimsiz Adam) adındaki yeni orijinal filminden ilk fragmanı paylaştı. Yönetmen koltuğunda Marco Bonfati’nin oturduğu yapım, 1 Kasım’da yayınlanacak.

190’dan fazla ülkede 151 milyondan fazla ücretli aboneye ev sahipliği yapan Netflix, kütüphanesini doldurmaya devam ediyor. ABD’li dijital yayın platformunun kullanıcılara sunacağı yeni orijinal filmi, “The Man Without Gravity” ya da Türkçe ismiyle “Yer Çekimsiz Adam” olacak.

İtalyan sinemacı Marco Bonfanti tarafından yazılıp yönetilen film, fırtınalı bir gecede, küçük bir kasabanın hastanesinde doğan ve yer çekimine meydan okuyan Oscar adındaki bir bebeğin hikayesini anlatıyor. Yıllarca dünyanın meraklı gözlerinden saklanan Oscar, bir gün ortaya çıkar ve gezegenin en popüler insanı haline dönüşür. 

yer çekimsiz adam netflix

İtalya, Belçika ve Fransa ortak yapımı olan “Yer Çekimsiz Adam”, yalnızca 4 milyon euro bütçeyle çekildi. Bugün itibarıyla ilk fragmanı yayınlanan film, konusu itibarıyla Netflix’in en ilginç orijinal içeriklerinden bir tanesi olmaya aday.

Yer Çekimsiz Adam’ın başrollerinde Elio Germano (Oscar), Michela Cescon (Natalia), Elena Cotta (Alina) ve Silvia D'Amico (Agata) bulunuyor. 2013 yılında Slamdance Film Festivali dahil pek çok uluslararası festivalde gösterilen belgesel filmi The Last Shepherd ile büyük beğeni toplayan Marco Bonfanti’nin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Yer Çekimsiz Adam, 1 Kasım tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

Yer Çekimsiz Adam filminin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : http://movies.trendolizer.com/2019/10/the-man-without-gravity-official-trailer-netflix.html
15
5
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
15
5
5
1
1