Netflix’in Yeni Pokémon Animasyonu Duyuruldu: Karşınızda Pokémon Concierge [Video]

6
5
1
0
0
Netflix’in Yeni Pokémon Animasyonu Duyuruldu: Karşınızda Pokémon Concierge [Video]
Netflix'in Pokémon evreninde geçecek yeni animasyon dizisi Pokémon Concierge, kısa bir fragmanla duyuruldu. Animasyon, Ash ve Pikachu'dan sonraki ana karakterlerin bir "Pokémon otelindeki" maceralarını konu alacak.

1996 yılında Satoshi Tajiri tarafından GameBoy için bir oyun olarak tasarlanan Pokémon, yıllar içerisinde oyunlar ve animelerle birlikte dünyanın en büyük eğlence markalarından birisi haline geldi. Ash ve Pikachu’nun maceralarına ek olarak Pokémon evreninde onlarca farklı Pokémon’un macerası hakkında da pek çok oyun ve spin-off hazırlanmıştı.

Netflix ise bugün yaptığı bir duyuruda Pokémon evreninde geçecek yeni bir stop-motion animasyon dizisi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Üstelik Pokémon Concierge isimli bu animasyondan ilk fragman da yayınlandı.

İşte Pokémon Concierge’ın ilk fragmanı

Pokémon Concierge, tıpkı Dedektif Pikachu filminde olduğu gibi Pokémon savaşlarının dışındaki dünyayı konu alıyor. Hatırlarsanız Dedektif Pikachu filminde Ash ve Pikachu’nun da dahil olduğu “Pokémon savaşlarının” dışında Pokémon’ların özgürce yaşadığı bir dünya olduğunu açıkça görmüştük. Netflix’in yeni animasyonuysa Pokémon’ların misafir olduğu bir otele odaklanarak aksiyondan uzak daha sakin bir seyir zevkini serinin hayranlarına sunmaya hazırlanıyor.

Ayrıca fragmanda gördüğünüz iki karakterin 25 yılın ardından seriye veda eden Ash ve Pikachu’nun yerine geçecek olan Liko ve Roy olduğu da belirtiliyor. Yani bu animasyon aynı zamanda yeni Pokémon çağının ilk animasyonu olacak.

Ash ve Pikachu’dan sonraki yeni ikilinin ilk maceralarının anlatılacağı Pokémon Concierge’ın çıkış tarihiyse henüz açıklanmadı.

Kaynak : https://kotaku.com/netflix-pokemon-concierge-show-stop-motion-anime-manga-1850162569
6
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
5
1
0
0