Netflix'ten Ekrana Kilitleme Tehlikesi İçeren, 12 Saatlik Stranger Things Videosu

69
19
14
9
2
Netflix'in efsane dizilerinden bir tanesi olan Stranger Things'in üçüncü sezonuna ait bir sahnenin 11 saat 55 dakikalık bir versiyonu oluşturuldu.

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix'in bazı içerikleri dünya genelinde geniş yankı uyandırdı. Bu yapımlardan bir tanesi de Stranger Things oldu.

Stranger Things'in üçüncü sezonu geçtiğimiz haftalarda yayınlandı ve dizinin sevenleri, yeni bölümleri bir solukta izlediler. Diziyi unutmak elbette mümkün değildi ancak Netflix, dizinin üçüncü sezonunun hafızalara kazınan bir bölümünü yeniden yayınladı.

netflix

  • Not: Dizinin üçüncü sezonunu izlemeyenler için bu kısımdan sonrası spoiler içerebilir. Bu yüzden şimdi bahsedeceğimiz başlık atlanarak bir sonraki kısma geçilebilir.

Stranger Things'in üçüncü sezonunda neler yaşandı?

Stranger Things'in üçüncü sezonunda sorunların çözüldüğü düşünülmüştü. Ancak dizideki bazı sahneler aslında her şeyin normal olmadığını gözler önüne seriyordu. Diziyi izleyenler hatırlayacaktır; Will, dizi boyunca ensesinde o yaratıkları hissetmişti. Will'in annesi Joyce ve kasabanın şerifi Jim Hopper'sa o gizli çalışmaların yürütüldüğü merkezin hala aktif olarak kullanıldığını ve bunun belediye başkanı tarafından da bilindiğini çözmüşlerdi. 

Neler olduğunu anlamak isteyen Will ve Hopper, merkeze gittiklerindeyse bir Rus bilim insanı olan Dr. Alexei'yi kaçırmışlardı ve onun verdiği bilgiler sayesinde gizli çalışmaların yürütüldüğü merkez kullanılamaz hale gelmişti. Bu anlar yaşanırken herkes Hopper'ın öldüğünü düşünüyordu. Ancak dizinin sonunda gösterilen küçük bir sahne, Hopper'ın ölmediğini düşündürmüştü. Elbette Hopper'ın ölüp ölmediği ancak dördüncü sezonda ortaya çıkacak.

stranger things

Dizinin üçüncü sezonuna damga vuran isim Rus bilim insanıydı. Dr. Alexie, hem komik tavırları hem de dizideki önemiyle kendine hayran bırakmıştı. Bu durumun farkında olan Netflix, Alexie'nin hafızalara kazınan bir sahnesinin 11 saat 55 dakikalık versiyonunu oluşturdu. 

Netflix'in oluşturduğu bu video, Alexie'nin Slurpee isimli donmuş, gazlı bir içeceği içtiği sahneden oluşuyor. Yayınlanan videoda sadece bu sahne ve ufak bir fon müziğinden başka bir şey bulunmuyor. 

Dr. Alexie'nin hem güldüren hem de sinirleri zorlayan bu sahnesini hemen aşağıda bulunan bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/watch-a-12-hour-video-of-stranger-things-character-dr-alexei-drinking-a-slurpee/
69
19
14
9
2
Emoji İle Tepki Ver
69
19
14
9
2