Game of Thrones'ta Bütün Bilinenleri Tersine Çevirecek Efsane Night King Teorisi (Spoiler İçerir)

37
10
2
2
1
Game of Thrones'un sadece 6 bölüm sürecek olan 8.sezonunun ilk iki bölümü yayınlandı ve yayınlanmasıyla birlikte teoriler de havada uçuşmaya başladı.

Game of Thrones’un sekizinci sezonunun ilk iki bölümü geride kaldı. Bu iki bölümde birçok karakteri görürken, bazı birleşmeleri ve bazı sırların ortaya çıkışını da izledik. Nihayetinde izleyicilerin merakla beklediği o büyük savaş en sonunda geldi çattı. Ayrıca HBO, Game of Thrones’un en büyük savaş sahnesinin de bu sezonda yer aldığını söyledi.

Yaklaşmakta olan bu büyük savaş öncesi, Night King ile ilgili ortaya atılan en ilginç teorilerden bir tanesini sizlere sunacağız. Yazının devamı, dizinin 8.sezonunun ilk iki bölümüyle ilgili spoiler barındırmakta, eğer ki izlemediyseniz ve izlemeyi düşünüyorsanız, bu yazıyı ilk iki bölümü izledikten sonra okuyabilirsiniz.

İkinci bölüm, Tyrion’ın Winterfell duvarından yaklaşmakta olan White Walker (Ak Gezenler) ordularına bakmasıyla bitmişti. Gece yarısıydı ve kamera kaleden yavaşça uzaklaştı. Tıpkı HBO’nun sezon öncesi paylaştığı fragmanlardan birindeki gibi ölü bir atın bacağını gördük.

Bu sahnede, o atın üstünde Ak Gezenlere liderlik eden Night King’i görmeyi bekledik. Ancak kamera yukarı doğru hareket edince, onun Night King’in uşaklarından bir tanesi olduğunu ve ordusunun başında liderlik yapan bir Night King olmadığını gördük.

Burada akla ilk olarak Night King’in ejderhalardan bir tanesini süreceği geliyor ancak bu bölümde Night King hiç gösterilmedi. İşte hayran teorisinin ortaya çıktığı yer tam olarak da burası.

Bir Reddit kullanıcısı olan 'qp0n', sezonun ikinci bölümü yayınlanmadan önce “Night King aptal değil” başlıklı bir teori paylaştı. Kullanıcı ortaya heyecan verici ve ilginç bir teori ortaya attı. Bu kullanıcının ortaya attığı teoriye göre Night King, ordusuyla birlikte Winterfell’e gitmek yerine, Viserion ile birlikte King’s Landing’e gitti.

Buradaki düşünce ise şöyle; Night King, Winterfell’de tek seferde iki ejderha ile birlikte savaşmak istemeyecek. Bunun yerine ilk olarak King’s Landing’e gidecek ve orada öldürdüğü herkesi kendi ordusuna katacak ve Winterfell’e götürecek.

Reddit kullanıcısının tahminine göre ki ayrıca birçok izleyicinin beklentisi de bu yönde, Winterfell savaşını insanlar kazanacak. Ayrıca qp0n’a göre, King’s Landing’e yapılacak olan ejderha saldırısı daha önceki sezonlarda, Dany’nin görülerinden birinde seyircilere ima edilmişti.

Bu teoriyi asıl ilginç kılan şey henüz 2. bölüm yayınlanmadan önce paylaşılmış olması. Yani henüz Night King’in Winterfell’e gelip gelmediğini görmemiştik. Üçüncü bölümün trailer’ında bu büyük savaşın başladığını görüyoruz, yani bir hafta içerisinde Night King’in Winterfell’de mi yoksa King’s Landing’de mi olduğunu göreceğiz.

Peki sizin bu teori ile ilgili görüşleriniz neler? Sizin Night King ve ölüler ordusuyla ilgili teorileriniz var mı? Ayrıca qp0n'un teorisinin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Kaynak : https://bgr.com/2019/04/23/avengers-endgame-reviews-early-spoiler-free-reactions-are-out/
37
10
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
37
10
2
2
1