Nubia, 39 ms Gecikme Süresi Vadeden Kablosuz Kulaklığı 'Red Magic TWS'yi Duyurdu

21
2
2
0
0
Nubia CEO'su Ni Fei, Weibo'dan yaptığı açıklamalarla yeni kablosuz kulaklıklarını duyurdu. Red Magic TWS olarak isimlendirilen ve yalnızca oyun odaklı olarak geliştirilen bu kulaklıklar, uyumlu Nubia telefonlar için 39 ms gecikme süresi vadediyor.

Çinli bir teknoloji üreticisi olan Nubia, son günlerde hareketli bir süreçten geçiyor. Birkaç saat içerisinde "Red Magic 5S" olarak isimlendirilen yeni akıllı telefonunu duyuracak olan şirket, geçtiğimiz günlerde de yeni şarj adaptörü ve Wi-Fi 6 router cihazıyla gündem olmuştu. Şirket şimdiyse, oyuncular için özel olarak tasarladığı yeni kablosuz kulaklık modelini tüketicilerin beğenisine sundu.

Nubia, Çin'in sosyal medyası olan Weibo üzerinden yaptığı açıklamalarla "Red Magic TWS" olarak isimlendirdiği kablosuz kulaklıklarını resmileştirmiş oldu. Oyunculara özel olarak geliştirilen kablosuz kulaklıklar, LED aydınlatmalarının yanı sıra düşük gecikme modu özelliği ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Dilerseniz hemen, bu kablosuz kulaklıkların detaylarına yakından bakalım.

Karşınızda Nubia Red Magic TWS

Nubia Red Magic TWS

Nubia'nın yeni kablosuz kulaklıkları, özellikle de tasarım açısından alıştığımız modellerden hayli farklı. Kulaklıklara yakından baktığımızda hem şarj kutusunun hem de kulaklıkların kendisinin keskin hatlara sahip olduğunu görüyoruz. Şirket, kırmızı renkli LED aydınlatmalarla da kullanıcıları etkilemeye çalışacak gibi görünüyor. Nubia Red Magic TWS, tasarımından ziyade özellikle de düşük gecikme modu ile tüketicileri mest edecek.

Red Magic TWS'nin sahip olduğu düşük gecikme modu, Nubia'nın bazı akıllı telefonlarında kullanılacak. Bu mod, kullanıcılara 39 ms gecikme sunuyor. Bu düşük gecikme süresi, özellikle de ses dinlemenin önemli olduğu mobil oyunlarda önemli bir avantaj sağlıyor. Çünkü oyuncular düşük gecikme modu sayesinde sesleri, piyasadaki benzer ürünlerden çok daha seri bir şekilde duyabilecekler.

Nubia

Oyunlar için optimize edilmiş kablosuz kulaklıklar, ilk kez Nubia'nın üzerinde durduğu bir konu değil. Geçtiğimiz dönemlerde farklı teknoloji üreticileri de bu konu üzerinde yoğunlaşmışlar ve mobil oyun odaklı kablosuz kulaklıklar geliştirmeye çalışmışlardı. Ancak bu teknoloji üreticileri sadece oyun değil, günlük kullanımı da önemsemişlerdi. Nubia'nın Red Magic TWS modeli ise sadece oyun odaklı olarak geliştirildiği için biraz daha ön plana çıkıyor.

Nubia CEO'su Ni Fei, Weibo'da yaptığı açıklamalarda Red Magic TWS'nin tüm detaylarına değinmedi. Bu kablosuz kulaklıkların ne kadar süreyle kullanılabildiği ya da gürültü engelleme özelliğinin olup olmadığı şu an için bilinmiyor. Ayrıca bu kablosuz kulaklıkların fiyatı ve çıkış tarihi de şu an için açıklanmayan detaylar arasında yer alıyor.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/audio/news/nubia-red-magic-tws-gaming-true-wireless-earphones-39ms-latency-led-lights-2270170#rss-gadgets-news
21
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
2
2
0
0