Nvidia, Işın İzleme Teknolojisine Sahip 6 Yeni Oyun Duyurdu

22
4
2
1
1
Nvidia’nın oyunlardaki görüntü kalitesini bir adım ileriye götüren teknolojisi ışın izleme, 6 yeni oyunda daha kullanıcılara sunulacak. Bu oyunlar arasında en çok dikkat çeken ise Ring of Elysium.

Nvidia’nın grafik işlemci birimi teknoloji konferansı GTC 2019’da, 6 yeni oyunda daha ışın izleme teknolojisini göreceğimiz açıklandı. Açıklanan oyunlar arasında en büyük ilgiyi ise hiç şüphe yok ki battle royale oyunu olan Ring ol Elysium çekti. 

Işın izleme teknolojisine sahip olacağı açıklanan diğer oyunlar şu anda piyasaya sürülmemiş olanlardan seçildi. Bu oyunlar Boundary, Covallaria, F.I.S.T., ProjectX ve Xuan-Yuan Sword VII oldu.

Nvidia, aksiyonlu oyunları tercih etti

boundary

Bu oyunlardan en popüleri olan Ring of elysium, Tencent Games’e ait oynaması ücretsiz bir battle royale oyunu ve eleştiriler genel olarak ortalamanın çok üzerinde olmasa da oyun yeterince geniş bir oyuncu kitlesini çekmeyi başardı. 

Convallaria ise gelecek yıl yayınlanacak olan bir başka battle royale oyunu ve 100’den fazla oyuncuyu çeşitli zindanlarda maceraya davet ediyor. Bu oyun oldukça hızlı ve aksiyon dolu olacak.

2020 yılında çıkacak olan Boundary ise dış uzayda geçen oldukça ilginç bir aksiyon oyunu olacak. Gerçek uzaya uygun mekaniklere sahip olacağı söylenen oyunda sıfır yerçekiminde mücadele edeceğiz. 

F.I.S.T ise oldukça zor ve karanlık bir oyun olarak tanıtılıyor. 2020 yılında çıkacak olan bu oyunda, dieselpunk bir dünyada bir patisinin yerinde devasa mekanik bir yumruk bulunan bir tavşanı oynayacağız. Oyun nasıl olacak bilmiyoruz ancak fikir oldukça orijinal duruyor.

Xuan-Yuan Sword VII ise Çin’de uzun süredir oldukça ciddi bir hayran kitlesine sahip olan bir RPG serisinin devam oyunu olacak. Project X ise anime oyunları geliştiren Mihoyo’nun yapmakta olduğu bir oyun. Oyunun gerçek adı şu anda bilinmiyor, Project X projenin kod adı. 

Nvidia bu oyunlardan "bazılarının Kuzey Amerika ve Avrupa’ya da geleceğini" söylüyor. Yani bazı oyunları da göremeyeceğiz ancak hangilerini görmeyeceğimiz konusunda bir açıklama yok. En kuvvetli aday ise Xuan-Yuan Sword VII.

Işın İzleme Teknolojili Minecraft

Nvidia, GTC 2019’da yeni, ışın izleme teknolojisi kullanılan Minecraft’a ait bazı görüntüler paylaştı. Yapılan açıklamada oyunun 2020 yılında ışın izleme güncellemesi alacağı belirtildi. Güncellemenin gelecek yılın başlarında yayınlanması bekleniyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/nvidia-announces-6-more-games-with-ray-tracing-including-a-popular-battle-royale-title
22
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
22
4
2
1
1