OnePlus 8'in Konsept Tasarım Görüntüleri Ortaya Çıktı (Video)

15
6
2
1
1
OnePlus 8'in Konsept Tasarım Görüntüleri Ortaya Çıktı (Video)
OnePlus'ın gelecek sene piyasaya sürmesini beklediğimiz OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro cihazlarının bazı görüntüleri, geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Bugün, şirketin amiral gemisi telefonu OnePlus 8'in konsept tasarım görüntülerini içeren bir video paylaşıldı.

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, geçtiğimiz ay içerisinde amiral gemisi serisi OnePlus 7T modellerini piyasaya sürmüştü. OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro modellerinin bir üst versiyonu olan T modellerinden sonra şirketin 2020 yılında piyasaya sürmesini beklediğimiz OnePlus 8 serisinden haberler gelmeye başladı.

Önümüzdeki sene içerisinde tanıtılacak olan OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro modellerinin konsept tasarımından bazı fotoğraflar, geçtiğimiz günlerde internet üzerinde paylaşılmıştı. Şimdi ise OnePlus 8 modelinin konsept tasarımının göründüğü bir video yayınlandı ve telefonun detayları gün yüzüne çıktı.

OnePlus 8; OnePlus 7 Pro ve OnePlus 7T Pro modellerine benzer bir tasarıma sahip olacak:

Konsept tasarımı gözler önüne seren videoda gördüğümüz kadarıyla OnePlus 8, karşımıza 5 farklı renk seçeneği ile çıkıyor. Kahverengi, pembe, yeşil, gri ve mavi renkleri görünen OnePlus 8, muhtemelen piyasaya sürüldüğü zaman bu renklerden iki veya üçünü kullanıcılara sunacak. Burada hangi renklerin kullanıcılara sunacağı anket gibi yollarla belirlenebilir.

Elbette bunlar yalnızca konsept tasarım görüntüleri olduğu için telefonun şimdilik ne tür teknik özelliklere sahip olacağı bilinmiyor ancak bu konuda tahminler var. Telefonun gücünü Snapdragon 865 yonga setinden alması bekleniyor. OnePlus'ın yaptığı açıklamaya dayanarak; OnePlus 8 serisinin 90 Hz ekranlara sahip olacağını belirtebiliriz. 

Bunların yanı sıra UFS 3.0 depolama alanına sahip olacak telefonun depolama kapasitesinin ne kadar olacağı ise henüz bilinmiyor. Android 10 işletim sistemi yüklü olarak piyasaya sürülecek olan akıllı telefonun ekranının QHD+ görüntü kalitesine sahip olması bekleniyor. Üçlü kamera kurulumuna sahip olduğunu gördüğümüz telefonun kamera çözünürlükleri ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2019/10/oneplus-8-concept-renders-video.html
15
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
15
6
2
1
1