OnePlus 8 Pro’nun Tasarım Detayları Ortaya Çıktı

17
5
3
3
2
Daha önce konsept tasarımlarını gördüğümüz OnePlus 8 Pro ile ilgili farklı görüntüler de ortaya çıktı. Yayınlanan fotoğraflar, akıllı telefonun piyasaya sürüleceği halinin ayrıntılarını gözler önüne serdi.

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, son zamanlarda piyasaya sürdüğü amiral gemisi seviyesindeki akıllı telefonları ile popülaritesini git gide yükseltmeyi başarıyor. Şirketin piyasaya sürdüğü son amiral gemileri OnePlus 7T ve 7T Pro da son zamanların en iyi akıllı telefon modelleri arasında zirveye oynayacak özelliklere sahiplerdi.

OnePlus 7T Pro’dan önce çıkmış olan OnePlus 7 Pro modelinin halefi olacak olan OnePlus 8 Pro modelinin konsept tasarımları ortaya çıkmıştı. Birkaç görüntüsü internet ortamında yayınlanmış olan OnePlus 8 Pro’nun farklı renklerdeki modelleri de gözler önüne serilmişti. Şimdi ise OnePlus’ın önümüzdeki yıllarda piyasaya süreceği amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 8 Pro’nun daha önce ortaya çıkmayan ayrıntılarını gösteren bazı görüntüler yayınlandı.

Cihazın ekranında iki adet kamera bulunacak

OnePlus 8 Pro

Daha önce ortaya çıkan görüntülerde OnePlus 8 Pro’nun ekranında yuvarlak şekilli bir kamera bulunacağı ortaya çıkmıştı. Yeni çıkan görüntülerde ise ekranda hap şeklinde bir kamera kurulumu bulunacağı ve cihazda iki adet kamera olacağı gözler önüne serildi. Bu iki sensörün birinin kamera, diğerinin flaş olabileceği de düşünülüyor. Ekranın boyutunun da 6,56 inç olduğu ve bu ekranda kamera delikleri haricinde bir çentik bulunmadığı gözüküyor.

OnePlus 8 Pro’nun arka kısmında bir adet ToF kamera sensörü bulunuyor. Üçlü kamera kurulumuna sahip olan cihazın LED flaş’ının iki veya üç tonlu olduğu düşünülüyor. Üçlü kamera kurulumunun birinin ana lens, diğerinin geniş açılı kamera lensi, bir diğerinin ise makro lensi olduğu söyleniyor.

OnePlus’ın yeni amiral gemisi modelleri OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro’nun 23 Nisan 2020 tarihinde piyasaya sürüleceği söyleniyor. Bunun yalnızca bir iddia olduğunu söylemekte fayda var zira bu tarih henüz OnePlus tarafından resmi olarak doğrulanmış değil. Şirketin, akıllı telefonu ne zaman piyasaya süreceği konusunda ise herhangi resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak : https://www.slashgear.com/oneplus-8-pro-leaks-release-level-detail-both-front-and-back-22601189/
17
5
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
17
5
3
3
2