OnePlus 8T'nin Piyasaya Çıkacağı Tarih Ortaya Çıktı

18
5
2
0
0
OnePlus 8T modelinin önümüzdeki ay piyasaya çıkacağı ve 120 Hz OLED ekran, Snapdragon 865+ işlemci ile geleceği iddia edildi.

Günlük yaşamımızda sık sık duyduğumuz klişelerden biri, “çalışıyorsa elleme” sözüdür. Bu yılın başlarında oldukça fantastik bir model olan OnePlus 8 Pro’yu yayınlayan OnePlus da bu mantığı kendi ürünlerine uygulayacak gibi duruyor.

Android Central’de ortaya çıkan iddialara göre OnePlus 8T modelinde çok da büyük değişiklikler olmayacak. Yeni cihazın özellikleri bir önceki versiyona kıyasla oldukça az ve bu değişiklikler de daha ikinci planda kalan noktalara yönelik.

Yılın ikinci amiral gemisi, ilkinin neredeyse ikizi

oneplus 8T

Son birkaç yıldır yılda iki amiral gemisi mantığıyla ilerleyen OnePlus bu tutumunu bu sene de devam ettiriyor. Kod adı Kebab olan OnePlus 8T, tıpkı bir önceki model gibi 6.55 inç AMOLED ekrana sahip olacak ancak bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz’e ulaşabilecek. Telefonun 60 Hz ve 120 Hz modu bulunacak.

Pek çok amiral gemisi telefondan beklendiği üzere OnePlus 8T de Qualcomm’un Snapdragon 865+ işlemcisiyle gelecek. İşlemciye 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Genel telefon tasarımı ise çok fazla bir değişikliğe uğramayacak.

Kamera anlamında 4 arka kameralı bir sisteme sahip olacağı belirtilen modelin ana kamerası 48 MP olurken, onun yanında 16 MP geniş açı kamerası, 5 MP makro kamera ve 2 MP portre kamerası bulunacak. Bu kameraların çözünürlükleri bir önceki versiyonla aynı olsa da yeni teknolojileri sayesinde daha iyi fotoğraf çekebilirler.

Android 11 ile gelecek

oneplus 8 pro

OnePlus 8T’nin bu ayın sonlarında ya da Ekim ayının başlarında geleceği öne sürülüyor. Bu zaman çizgisi, geçen yıl OnePlus 7T modelinin çıkışında da gördüğümüz ile aynı noktayı işaret ediyor. 

Telefonun kutudan OxygenOS 11 ile çıkması bekleniyor. Bu işletim sistemi de Android 11 üzerine inşa edilecek. Geçtiğimiz yıl da ilk Android 10 kullanan cihazın OnePlus’tan geldiğini düşündüğümüzde bu karar sürpriz olmayacaktır.

Kaynak : https://arstechnica.com/gadgets/2020/09/oneplus-8t-reportedly-launches-in-october-with-120hz-oled-snapdragon-865/
18
5
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
5
2
0
0