Son Dönemlerde Yıldızı Parlayan Oppo, Şimdi de Akıllı Saat Sektörüne Giriyor

8
5
2
1
1
Çinli teknoloji üreticilerinden Oppo, 2020 yılının ikinci yarısında ilk akıllı saatini duyuracağını açıkladı.

Giyilebilir teknolojik ürünlere olan ilginin çok yüksek olması teknoloji üreticilerinin dikkatlerinden kaçmıyor. Özellikle de akıllı saatler üzerinde çalışmalarını sürdüren şirketler, piyasaya sürdükleri akıllı saatlerle müşterilerin dikkatlerini üzerine çekmeye çalışıyorlar.

Çinli bir teknoloji üreticisi olan ve özellikle de son dönemlerde piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarla adından söz ettirmeyi başaran Oppo akıllı saat sektörüne girmeye karar verdi. Oppo'nun aldığı bu karar, şirketin başkan yardımcısı Shen Yiren tarafından duyuruldu.

oppo akıllı saat

Yiren tarafından yapılan açıklamalara göre şirketin akıllı saati, dikdörtgen bir yapıya sahip olacak. Bunun nedenini de açıklayan Yiren, akıllı saatin ekranına daha çok bilgi sığdırmak istediklerini ve bu yüzden de dairesel bir ekran tercih etmediklerini ifade etti.

Oppo akıllı saat ne zaman gün yüzüne çıkacak sorusuna da değinen Yiren, akıllı saatler için kesin bir tarih vermedi ancak 2020 yılının ikinci yarısını işaret etti. Bunlar haricindeyse herhangi bir bilgi verilmedi.

Yiren'in açıklamaları sadece akıllı saatle ilgili de değildi. Yiren, şirketin bu yıl sonuna kadar piyasaya bir kablosuz kulaklık süreceğini ve bu kablosuz kulaklığın gürültü önleyici özelliğinin de olacağını ifade etti.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oppo_looking_to_enter_smartwatch_business_huawei_to_bring_harmonyos_on_its_next_watch-news-38660.php
8
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
5
2
1
1