Oppo'nun Bölgesel Olarak En İyi Performans Gösterdiği Ülke Türkiye Oldu

61
24
8
3
0
Dünyanın en büyük beş akıllı telefon markasından biri olan OPPO, Türkiye’de oldukça başarılı satış rakamlarına sahip. Öyle ki OPPO Türkiye’nin bölgesel başarısı, şirketin diğer ülkelerdeki operasyonlarını geride bırakmış durumda.

OPPO, akıllı telefon pazarında küresel ölçekte faaliyetlerini sürdüren bir marka ve 40’tan fazla ülkede hizmet veriyor. Firmanın Türkiye operasyonu, bölgesel bazda en iyi performansa imza attı.

OPPO’nun son olarak RX17 Pro, RX17 Neo ve AX7 modelleri piyasaya girmişti. Ülkemizde özellikle gençlerin çok tercih ettiği markanın Türkiye’deki başarısı hakkında açıklama yapan OPPO Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou, “Pazara girmeden önce yaptığımız detaylı pazar analizi, güçlü yerel ekibimiz ve yatırımlarımızla, OPPO Türkiye olarak bölgedeki en başarılı ülke konumuna ulaştık." diyor.

OPPO, son yıllarda damla çentik ve ışıltılı gövde gibi daha sonra sektörün liderleri tarafından da kullanılan yenilikleri ilk hayata geçiren firma olmasıyla dikkat çekmişti.

OPPO’nun tasarımları genel olarak modern bir telefondan beklenen çizgilere sahip. İnce çerçeveler kullanan ve fiziksel bir ana ekran tuşu bulundurmayan bu tasarımlar, alışılmışın dışında ve dikkat çekici renk seçenekleriyle müşterilerin beğenisine sunuluyor.  

OPPO, Türkiye’deki satışlarından çok memnun gözüküyor.

Kaynak : https://www.haberturk.com/bolgesinde-en-cok-turkiye-de-satti-2431327-teknoloji#
61
24
8
3
0
Emoji İle Tepki Ver
61
24
8
3
0