OPPO Reno 3 Pro 5G'nin Nefes Kesici Tasarımı Ortaya Çıktı

31
6
2
2
1
Çinli teknoloji devi OPPO, yeni modeli OPPO Reno 3 5G’yi önümüzdeki günlerde tanıtmaya hazırlanıyor. Şirketin Başkan Yardımcısı Brian Shen’in Twitter’dan paylaştığı fotoğraf ile heyecanla beklenen cihazın Pro varyantına ilk bakışı atıyoruz.

Çin’in en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan OPPO, son dönemde piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarıyla bir hayli dikkat çekiyor. Kardeş markası OnePlus’ın da yardımlarıyla pazardaki payını giderek artıran Dongguan merkezli şirket, yeni yakışıklısı OPPO Reno 3 5G’yi 5 Aralık’ta tanıtmaya hazırlanıyor. 

Daha önceki sızıntılar, şirketin yeni modelin pro versiyonunun da piyasaya sürüleceği yönündeydi. Bugün OPPO’nun Başkan Yardımcısı Brian Shen, OPPO Reno 3 Pro 5G’nin tasarımını kişisel Twitter hesabından paylaştı. Paylaşılan görsel, cihazın neredeyse tamamen çerçevesiz bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

OPPO Reno 3 Pro 5G tasarımı:

Reno 3 Pro 5G, çentiksiz bir ekrana sahip gibi görünse de, sol üst köşede oval şeklinde bir delik barındırabilir. Renderda ayrıca telefonun sağ tarafına konumlandırılan mavi renkteki güç düğmesini de görüyoruz.

Shen, cihazın cam gövdeli ve sadece 7,7 mm kalınlığında olduğunu söylüyor. Reno 3 Pro 5G’nin kendi segmentindeki en ince çift modlu 5G telefon olacağını belirten OPPO’nun Başkan Yardımcısı, akıllı telefonunun gümbür gümbür geldiğine işaret ediyor.

Reno 3 Pro 5G'nin teknik özellikleri hakkında fazla bir şey bilinmiyor; ancak hem standart Reno 3 hem de Pro 5G varyantının Android 10 tabanlı ColorOS 7 ile kutusundan çıkacağını kesin olarak söyleyebiliriz. 

OPPO Reno 3 Pro 5G kullanıcılara neler sunacak? 

oppo reno 3 pro

Önceki sızıntı ve söylentilerden yola çıkarak, OPPO Reno 3 Pro 5G’nin Qualcomm'un Snapdragon 735 yonga setiyle gelmesi bekleniyor. 8GB RAM ve 128GB / 256GB depolama alanına sahip olacağı tahmin edilen akıllı telefon, 6,5 inçlik Full HD+ AMOLED ekranında 2400x1080 piksel çözünürlük sunacak.

Kamera özelliklerine gelince; OPPO Reno 3 Pro 5G’nin arkasında 60MP + 13MP + 8MP + 2MP olmak üzere dörtlü kamera kurulumu olacağı söyleniyor. Telefonun yüzünde ise  32 megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası yer alabilir. 30W VOOC 4.0 hızlı şarj destekli 4.500mAh bataryadan güç alacak olan OPPO Reno 3 Pro 5G’nin, 3.299 Yuan (470 dolar) başlangıç fiyatıyla satışa çıkması bekleniyor. 

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/oppo-reno-3-pro-5g-design-teaser/
31
6
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
31
6
2
2
1