Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Conflict of Nations: WW3 Android ve iOS İçin Yayınlandı

16
4
3
2
1
Dorado Games, 2018 yılında PC için duyurduğu Conflict of Nations: WW3 isimli oyunu, Android ve iOS için yayınladı. Gerçek zamanlı strateji türünde olan oyun, Üçüncü Dünya Savaşı'nı konu ediniyor. Her detay düşünülerek geliştirilmiş olan oyun, etkileyici bir deneyim sunacak.

2018 yılında piyasa sürülen ve 3. Dünya Savaşı'nı konu alan strateji oyunu Conflict of Nations: WW3, artık iOS ve Android platformlarında da deneyimlenebiliyor. PC platformunda 1,8 milyon kayıtlı oyuncuya sahip olan gerçek zamanlı strateji oyunu, artık daha popüler olacak gibi görünüyor. 

Gerçek zamanlı strateji oyunları, oyuncuların daima ilgisini çekmiştir. Ancak bugüne dek piyasaya sürülen gerçek zaman strateji oyunlarının büyük bir bölümünde, tarihi olaylara yer veriliyordu. Conflict of Nations: WW3 ise bugüne kadar alıştıklarımızdan biraz farklı. Çünkü bu oyunda geçmişi değil, geleceği kontrol edeceğiz.

Conflict of Nations: WW3

Conflict of Nations: WW3'teki amacımız, küresel hakimiyeti sağlamak. Bu bağlamda oyuncular, komuta ettikleri bölgelerden savaş alanına gerçek zamanlı yolculuklar yapacaklar. Aslına bakacak olursak bu durum, hızlı oyunları seven oyunseverleri biraz rahatsız edebilir. Ancak yine de oldukça etkileyici bir Üçüncü Dünya Savaşı deneyimi yaşamak isterseniz, bu oyunun bir şansı hak ettiğini ifade etmek gerekiyor.

2018 yılında PC için piyasaya sürülen, artık Android ve iOS ekosisteminde de oynanabilen Conflict of Nations: WW3, oldukça geniş çaplı düşünülerek hazırlanmış. Yani bu oyundaki tek amacınız, Üçüncü Dünya Savaşı'nın kazananı olmak değil. Öyle ki bir yandan askerleriniz için çeşitli stratejiler geliştirirken diğer yandan da ülkenizin ekonomisini, halkınızın refahını ve diğer oyuncularla iyi ilişkiler kurabilmek için diplomasinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Conflict of Nations: WW3

Geliştirici ekip Dorado Games Başkanı Simon Dotschuweit, Conflict of Nations: WW3'ün mobil sürümüyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Artık mobil oyunseverlere de ulaşabildikleri için mutlu olduklarını söyleyen Dotschuweit, oyunun artık daha erişilebilir olduğunu söyledi. Dotschuweit'e göre oyunun mobil sürümünün en dikkat çekici yanı, bu oyunu PC için satın almış oyuncuların mobil sürümlerde de hesaplarına bağlanabilecek olmaları. Yani oyunu daha önce PC'de deneyimlediyseniz, mobil sürümde de kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Conflict of Nations: WW3'ün Google Play Store ve App Store sayfalarına baktığımızda, oyunun telefon dostu olduğunu görüyoruz. Geliştirici ekibin belirlemelerine göre bu oyun, Android ekosisteminde 90 MB, iOS ekosistemindeyse 20 MB dosya indirmesi yapmaya ihtiyaç duyuyor. Ayrıca Android 5 ve iOS 11 gibi nispeten eski sürümler de bu oyunu destekliyor. Conflict of Nations: WW3'ü hemen indirmek isterseniz, aşağıda bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pocketgamer.com/articles/084073/conflict-of-nations-ww3-is-a-real-time-strategy-game-from-bytro-labs-thats-available-now-for-ios-and-android/
16
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
16
4
3
2
1