Cristiano Ronaldo'dan Sonra Bir 'Şişe Vakası' Daha: Paul Pogba, Bira Şişesini Sakladı

199
46
10
2
2
Henüz Ronaldo'nun Coca-Cola şişelerini masadan kaldırması viral yayılımını tamamlamamışken Fransız futbolcu Paul Pogba, önündeki bira şişesini masadan kaldırarak küçük çaplı bir protesto gerçekleştirdi.

Dünyanın en başarılı futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo, pazartesi günü gerçekleştirdiği bir basın toplantısı sırasında masada duran Coca-Cola şişelerini kadrajın dışında kalacak şekilde kenara itmiş ve insanları gazlı içecekler yerine su içmeye teşvik etmişti. Ronaldo'nun bu basit hareketi, Coca-Cola'ya 4 milyar dolara mal olmuştu.

Anlaşılan o ki Ronaldo, yalnızca futboluyla değil futbol dışı hareketleriyle de diğer futbolculara ilham veriyor. Zira Ronaldo'nun viral hareketinden yalnızca bir gün sonra Fransa'nın müslüman yıldızı Paul Pogba, Almanya maçı sonrası gerçekleştirilen basın toplantısı sırasında masada duran bira şişesini aldı ve kadrajın dışında kalacak şekilde yere koydu.

paul pogba

Aslına bakacak olursak masada duran Heineken şişesi, firmanın alkolsüz bira ürününe aitti ancak dindar bir müslüman olan ve alkol tüketmediği bilinen Pogba, bu bilgiden bihaber olduğu ya da önündeki ürün alkolsüz olsa da  Heineken bir alkollü içecek markası olduğu için şişeyi önünden kaldırmayı tercih etti.

Elbetteki daha sağlıklı kalmak için gazlı içecekleri reddedebilir ya da dini sebeplerle alkollü içeceklerden uzak durabilirsiniz. Ancak hem Coca-Cola hem de Heineken, iki yıldız futbolcunun da forma giydiği EURO 2020'nin resmi sponsorları arasında bulunuyor ve gerçekleştirmiş oldukları ufak çaplı bu protestolar, turnuvanın sponsorluk ilişkilerini zedeleme potansiyeline sahip. UEFA ya da markaların iki futbolcunun bu hareketleriyle ilgili herhangi bir yaptırımda bulunup bulunmayacağı ya da başka futbolcuların da benzer 'protestolar' gösterip göstermeyeceğini bekleyip göreceğiz. 

Pogba'nın önündeki bira şişesini kaldırdığı video

199
46
10
2
2
Emoji İle Tepki Ver
199
46
10
2
2