PC, Xbox One, PS4 ve Nintendo Switch’in Bir Arada Olduğu İlginç Sistem

165
29
12
9
5
Bu kasanın içinde hem bilgisayar hem PS4 hem Xbox One X hem de Nintendo Switch var. Ucuz mu? Değil. Konsol savaşlarını bitirebilir mi? Kesinlikle.

Muhtemelen konsol savaşlarını bitirmenin en çabuk ve en pahalı yolu olan bir kutu, içinde konsol sektörünün üç önemli cihazını ve bir bilgisayarı barındırıyor. 

Origin tarafından geliştirilen ve Big O olarak adlandırılan cihazın içinde Xbox One X, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve bilgisayar bileşenleri bulunuyor. Kulağa geldiği kadar etkileyici olan bu cihazı satın almak ise ne yazık ki mümkün değil. Bu muhteşem kasanın toplanmasındaki asıl neden, firmanın 10. yılını kutlamak. Tabii cihazın fiyatının ne kadar uçacağını da tahmin etmek kolay değil.

playstation xbox

Nintendo Switch, kasanın içinde hiçbir değişikliğe uğramadan yer alıyorlar. Kasaya Switch girişi takılarak sistem entegrasyonu sağlanmış. Xbox One X ve PS 4 ise artık sıvı soğutmalı hale gelirken, standart depolama ünitelerinin yerini de 2 TB’lık SSD kartlar kullanılmış durumda.

 

Bilgisayarın kendisi ise gerçek bir canavar olarak tasarlanmış. i9-9900K işlemciye ve Nvidia Titan RTX ekran kartına sahip olan bilgisayar, 64 GB RAM ve 15 TB Harddiske sahip. 

Cihazın özellikleri oldukça etkileyici ve böyle bir cihazın fiyatı muhtemelen dudak uçuklatacaktır. 

Kaynak : https://kotaku.com/a-pc-xbox-one-ps4-and-nintendo-switch-all-in-the-one-1836645437
165
29
12
9
5
Emoji İle Tepki Ver
165
29
12
9
5