Poco F1'e Birçok Yenilik Getiren Yeni MIUI Güncellemesi Yayınlandı

14
9
1
1
1
Xiaomi'nin fiyat/performans noktasında tercih edilen modellerinden birisi olan Poco F1 için güvenlik yamalarını içeren, birkaç yeni özellik ekleyen ve performans iyileştirmeleri yapan MIUI v10.3.5.0 yazılım güncellemesi yayınlandı. 384 megabyte boyutunda olan bu güncelleme, bir hafta içerisinde tüm kullanıcılara sunulmuş olacak.

Akıllı telefon üreticileri için müşterilerinin güvenliklerini sağlamak büyük bir önem arz ediyor. Gerek bilgisayar korsanlarının saldırılarını önlemek için gerekse akıllı telefonlarını güncel tutarak performans kayıplarından kaçınmaya çalışan şirketler, yazılımlarını düzenli olarak güncelliyorlar.

Poco F1, MIUI v10.3.5.0 güncellemesini almaya başladı. Mayıs 2019 Android güvenlik yamasını da içeren bu güncelleme, cihaza bir takım yeni özellikler ekliyor.

Güncelleme ile birlikte Poco F1 kullanıcıları kilit ekranlarının saatlerini özelleştirebilecekler. Ayrıca aynı anda iki uygulamanın çalıştırılması da daha işlevsel hale getirildi. Bununla birlikte güncelleme, performans iyileştirmeleri ve bilinen hataların düzeltilmesini de içeriyor. 387 megabyte boyutunda olan bu güncelleştirme akıllı telefonun ilgili bölümünde MIUI v10.3.5.0.PEJMIXM olarak geliyor.

Bu güncelleme, telefonlara aşamalar halinde teslim edilecek. Tüm kullanıcıların bu sürüme sahip olmaları yaklaşık 1 hafta sürecek. Eğer sizde bir Poco F1 sahibiyseniz telefonunuza güncellemenin gelip gelmediğini manuel olarak kontrol edebilirsiniz. Bunun için telefonunun 'Ayarlar' menüsüne gitmeniz ve buradan da  'Telefon hakkında' bölümüne erişmeniz gerekiyor. Burada bulunan 'Sistem güncellemesi' seçeneğine dokunduğunuzda akıllı telefonunuza bu güncellemenin gelip gelmediğini anlayabilirsiniz. Sizi aşağıdaki gibi bir menü ve bilgilendirici karşılayacak;

Tüm bu güncellemenin yanı sıra şirketin Genel Müdürü, Poco'nun Android Q programına dahil edildiğini ve bu modellerin Android Q güncellemelerini de alabileceğini söyledi.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/poco-f1-miui-10-3-5-0-stable-update-may-android-security-patch-download-2054974
14
9
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
9
1
1
1