'Türkücülerin' Kripto Para Çıkarmasına Profesör Özgür Demirtaş'ın Yorumu: Hakkımı Size Helal Etmem

64
25
7
1
0
Profesör Özgür Demirtaş, Twitter'da bir kez daha gündem olacağı açıklamalarda bulundu. Emrah'ın kripto para projesine atıfta bulunan Demirtaş, takipçilerinin bu para birimine yatırım yapmaması gerektiğini söyledi. Profesör, hakkımı helal etmem diyerek sert çıktı.

Yaptığı her açıklama ile Türkiye'nin gündemine oturmayı başaran Profesör Özgür Demirtaş, Twitter'dan yaptığı bir açıklamayla yine gündeme oturdu. Okuduğu haberlerle ilgili olarak oldukça sert bir açıklama yapan Demirtaş, takipçilerine hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Peki Demirtaş'ı bu kadar sert bir açıklamaya iten şey neydi?

Özgür Demirtaş, Türkiye ekonomisinin nasıl düzeleceğine ilişkin tavsiyeler verirken, özel ve profesyonel hayatında da kripto paralarla ilgilenen isimlerden bir tanesi. Özellikle de Blockchain teknolojisine güvendiğini her fırsatta dile getiren Demirtaş'ı sinirlendiren şey ise bazı 'türkücüler'in kendi kripto para birimini piyasaya sürecek oluşlarıydı. Buradaki türkücüler ifadesiyle kastedilen, tahmin edebileceğiniz üzere Emrah. Zira geçtiğimiz saatlerde sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, Emrah'ın kendi kripto para birimini üretmek için kolları sıvadığından bahsetmiştik.

Özgür Demirtaş: Hakkımı size helal etmem

Özgür Demirtaş

Özgür Demirtaş tarafından yapılan açıklamalarda, böyle şeylere asla ve asla yatırım yapmayın uyarısında bulunuluyor. Takipçilerine, "paranızı kaybedersiniz" diye seslenen ekonomi profesörü, bu tür şeylerin altı boş projeler olduğunu ifade ediyor. Açık konuşmak gerekirse akıllı kontrat ve blockchain teknolojilerinde bu tür altı boş projelerin, bir gün mutlaka batmaya mahkum olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Peki sizin bu konudaki görüşünüz nedir? Bugün Emrah ya da başka bir ünlü isim kendi kripto parasını çıkarsa, bu paraya yatırım yapar mısınız? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

64
25
7
1
0
Emoji İle Tepki Ver
64
25
7
1
0