PUBG'nin PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: İşte Yenilikler

58
17
8
7
7
PUBG'nin PC sürümünde yeni bir sezon başlatan ve oyuna bazı yenilikler getiren "13.1" kodlu güncelleme resmen yayınlandı. Yayınlanan güncelleme, Taego haritasını yeniliyor. Ayrıca Sanhok haritası da bu güncellemeden nasibini almış durumda. İşte güncellemeyle gelen yenilikler...

Geçtiğimiz yılların en popüler oyunlarından olsa da giderek kan kaybeden hayatta kalma oyunu PUBG'nin PC sürümü için yeni bir güncelleme yayınlandı. "13.1" kodlu bu güncelleme, oyuna bazı yenilikler, düzeltmeler ve iyileştirmeler getiriyor. Dilerseniz şimdi hep birlikte, PUBG'nin 13.1 kodlu güncellemesinin neler sunduğuna hep birlikte bakalım.

PUBG'nin PC sürümü için kullanıma sunulan 13.1 kodlu güncellemesi, oyundaki en yeni harita olan Taego'ya yepyeni bir sinematik giriş ekledi. Bu sinematik giriş, oyun başladığı an uçakta olan oyuncuları, bir arızaya sürüklüyor. Oyuncular, yanmaya başlayan uçaktan diledikleri zaman ayrılabildikleri gibi, yanan uçağın içinde yere düşebiliyorlar. Eğer ikinci seçeneği tercih ederseniz, yere indiğiniz an canınızın yarısının gitmiş olacağını göreceksiniz.

Güncellemedeki diğer yenilikler şöyle

PUBG 13.1

Geliştirici ekip, PC sahipleri için oluşturduğu güncellemede Taego'ya bir de gizli oda eklediler. Özel bir anahtar aracılığıyla açılan bu gizli oda, oyundaki en nadir ve özel ekipmanları içerecek. Ayrıca oyuncular, artık eşya uçaklarının birden çok paket bıraktığını görecekler. Bu paketler, sahip olduğu boyutlara göre daha çok sayıda eşya ya da daha değersiz ekipmanlar içerecek. Artık PUBG oynarken gökyüzünde sıra sıra dizilmiş olan ekipman kutularını görebileceksiniz.

PUBG

PUBG'nin 13.1 kodlu güncellemesindeki yeniliklerin bir bölümü de oyunun sevilen haritalarından Sanhok'a geldi. Haritanın belirli bölümlerinde coğrafi grafik iyileştirmeleri yapan ekip, tapınağın çevresini de elden geçirdi. Ayrıca oyuncular, bu güncelleme ile normal karşılaşma ararken Erangel, Miramar, Sanhok, Vikendi veya Karakin haritalarında hayatta kalma deneyimi yaşayabilecekler.

PUBG'nin her güncellemesinde olduğu gibi bu güncellemesinde de silah dengelerinde düzeltmeler, performans iyileştirmeleri, bilindik hataların giderilmesi gibi çalışmalar yürütüldü. Ayrıca bu güncellemeyle başlayan yeni sezon için de yeni silah kaplamaları ve yeni oyuncu yüzleri oluşturuldu. Eğer PUBG'nin 13.1 kodlu güncellemesiyle ilgili tüm detaylara ulaşmak isterseniz, buradaki bağlantı aracılığıyla geliştirici ekibin güncelleme notlarına göz atabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/pubgs-update-13-1-is-live-now-introduces-dramatic-emergency-landings/1100-6494813/
58
17
8
7
7
Emoji İle Tepki Ver
58
17
8
7
7