PUBG Mobile'a Zombileri Getiren Yeni Güncelleme

31
8
5
3
0
Mobil platformun en çok oynanan oyunlarından olan PUBG , oyunu zombilerin sardığı oldukça eğlenceli bir güncelleme aldı. Bu güncelleme Enfeksiyon isimli yeni bir oyun modunu PUBG Mobile oyuncularına sunuyor.

Battle Royale oyunlar arasında en çok oynananlardan olan PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) mobil platformda yayınlanmasıyla beraber çok ama çok daha büyük kitlelere ulaştı.

0.13.5 güncellemesini almasının üzerinden neredeyse bir ay geçen PUBG , mobil versiyonu PUBG Mobile üzerinde yeni bir sürümü bugün sabah saatlerinde yayınlandı. 0.14.0 sürüm numarasına sahip olan güncelleme birçok yeniliği de oyuna getiriyor.

pubg

PUBG yeni sürümle neler geliyor?

Enfeksiyon isimli yeni bir oyun modunu ekleyen PUBG güncellemesi, bu oyun moduna özel bir haritayı da oyuncuların kullanımına açıyor. Bu modla beraber oyuncular, insan ırkı yerine zombileri de oynama imkanına sahip oluyorlar.

PUBG Mobile ana menüsüne giren kullanıcılar daha önce görmedikleri bir korsan temasıyla karşılaşacaklar. Bu yeniliklerin yanında karakter ve görev kısımlarında da geliştirmelerin yapıldığı belirtiliyor.

pubg enfeksiyon

Google'ın uygulama mağazası Play Store'a PUBG Mobile'ın geliştiricileri tarafından eklenen yama notları ise bizlere güncellemeyle ilgili çok daha detaylı bilgileri sunuyor. Bahsi geçen yama notlarının resmi PUBG Mobile internet sitesinde yayınlanmaması ise oyunu sıkı sıkıya takip eden kişileri üzdü.

PUBG Mobile v0.14.0 güncellemesiyle beraber gerçekleşen ve Play Store'da listelenen değişiklikleri sizler için aşağıda listeledik.

PUBG Yama notları:

  • Yeni Enfeksiyon modu ve yeni harita. Zombiler olarak oynayabilirsiniz.
  • Yeni karakter sistemi geldi. Daha fazla görünüm ve beceriyi açabilirsiniz.
  • Korsan ana menü teması ve Küresel Hazine Avı eklendi.
  • Popüler ürünler Royale Pass Sezon 8 ile beraber yeniden stoklarda.
  • Günlük görev sistemi geliştirildi.
  • Android kurulum paketinin boyutu küçültüldü.
  • Envanter arayüzü yeniden ayarlandı.
  • Tırmanma hataları düzeltildi.
  • Karakterlerin binalara takıldığı bir hata düzeltildi.

Bunların yanında yapılan son güncelleme ile düşük performanslı cihazlar için sunulan PUBG Lite ile birlikte PUBG Mobile üzerinde de klasik mod işleyişi geliştirilerek performans yükseltildiğini söyleyebiliriz. 

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/08/14/pubg-mobile-0-14-0-update-android/
31
8
5
3
0
Emoji İle Tepki Ver
31
8
5
3
0