4
2
1
0
0

Günümüzde akıllı bir televizyona sahip olmak birçok avantaj sunuyor. Akıllı televizyonlar sayesinde televizyonumuzda kanalları izlemenin yanı sıra YouTube ve Netflix gibi dev platformlardan içeriklere göz atabiliyor, oyun bile oynayabiliyoruz. Bugün de televizyonunu akıllı bir televizyon haline getirmek veya akıllı televizyonunu daha da akıllı yapmak isteyenler için bir cihazla karşınızdayız.

Redline tarafından üretilen Android TV Box modeli Red360 Air 8K, bu tür bir ürün arayışında olanlar için fikir verme adına inceleme konuğumuz oldu. Kendi kumandasıyla birlikte gelen Red360 Air, dilerseniz bağladığınız bir fareyle de kullanılabiliyor. Peki bu cihaz kullanıcılarına neler sunuyor?

Red360 Air 8K, televizyonunuzu neredeyse bir akıllı telefona dönüştürüyor:

Red360 Air 8K

Red360 Air 8K, içinde hem Google PlayStore hem de RedStore uygulama mağazalarına yer veriyor. Bu sayede televizyonunuzu tıpkı bir telefon gibi kullanabiliyor, yüklediğiniz oyunları ve uygulamaları çalıştırabiliyorsunuz. Uygulama yüklemekse PlayStore'dan telefonunuza uygulama yüklemekle aynı kolaylıkta.

4K 60 FPS'e kadar görüntü desteği sunan Red360 Air 8K, harici akıllı televizyon cihazları arasında bu özelliği sayesinde üst sıralara çıkmayı başarıyor. Ayrıca birçok cihazda olduğu gibi Red360 Air 8K ile aynı ağa bağlı olan akıllı telefonunuzu televizyonunuza yansıtabiliyorsunuz.

Red360 Air 8K

Uygulama mağazalarından cihaza oyun yükleyebildiğinizi söylemiştik. Peki oyunlar nasıl performans gösteriyor? Bunun testini de cihaza Asphalt 8 yükleyerek ve PlayStation DualShock kontrolcüsü bağlayarak sizler için gerçekleştirdik. Oyun, gayet rahat bir şekilde orta ayarlarda oynanabiliyor.

Son olarak cihazın teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse Red360 Air 8K, 4 GB DDR3 RAM'e ve 32 GB'lık depolama alanına ev sahipliği yapıyor. Ayrıca 32 GB'a kadar microSD kart desteği de bulunuyor. İşlemci tarafındaysa dört çekirdekli Cortex A7 işlemcisi yer alıyor. Cihazın diğer özellikleri hakkında bilgi almak ve sunduğu deneyimi görmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Ayrıca sunulan tüm özelliklere bu bağlantıya tıklayarak Redline'ın kendi sitesinden ulaşabilirsiniz.

4
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
0
0