Redmi Note 8 Pro'nun Başarıyla Geçtiği İlginç Sağlamlık Testi (Video)

26
15
7
5
0
Telefonlarının sağlamlığı konusunda kendine fazlasıyla güvenen Redmi, Note 7 Pro'nun ardından Note 8 Pro için de fazlasıyla iddialı bir reklam filmi çekti. Bir haltercinin ayağının altında telefon varken halter kaldırdığı videodan telefonlar sağlam bir şekilde çıktı.

Redmi Note 7, ilginç bir sağlamlık testi videosuyla birlikte kullanıcıların karşısına çıkmış ve dayanıklılık konusunda iddialı bir şekilde lanse edilmişti. Ekran ile birlikte ceviz kıran ve bir karpuza vurulan telefon, sağlamlığıyla nam salmış, bizim sağlamlık testimizden de 'başarılı' bir şekilde çıkmıştı. Redmi, sağlamlık konusunda hala iddialı bir şirket olduğunu kanıtlayan yeni tanıtım videosunu yayınladı.

Xiaomi'nin Weibo hesabı üzerinden yayınlanan yeni tanıtım videosu sonucunda Redmi Note 8 Pro üzerinde halter kaldıran birinin videosu paylaşıldı. Telefonunun ne kadar dayanıklı olduğunu kanıtlamak için bir haltercinin ayaklarının altına telefonları yerleştiren ve bu şekilde haltercinin 90 kilogramlık bir halteri kaldırmasını görüntüleyen Redmi, bu işlemin sonucunda ekranlarının kusursuz bir şekilde çalıştığını belirtti.

Videoyu izlediğiniz zaman kendi başına fazlasıyla ağır görünen bir haltercinin 90 kiloluk halterle birlikte telefonların üzerine çıktığını görebiliyorsunuz. Normal şartlar altında kırılmasını beklediğiniz cihazların kırılmamasıysa telefonun fazlasıyla sağlam olduğunu gösteriyor ancak yine de telefonun ne kadar sağlam olduğunu kendimiz sağlamlık testi yapmadan emin olarak söyleyemiyoruz.

Redmi Note 8 Pro, yalnızca sağlamlık konusunda değil aynı zamanda performans konusunda da iddialı bir şekilde geleceğe benziyor. 29 Ağustos tarihinde tanıtılacak olan Redmi Note 8 Pro, Mediatek'in 12 nm'lik işlemcisi Helio G90T'den güç alacak.

Redmi Note 8 Pro

Cihazın sağlamlık konusuna değinmeden performans konusuna devam edecek olursak telefonun sıvı soğutma sistemiyle birlikte geleceği biliniyor. Geçtiğimiz gün AnTuTu skoru da ortaya çıkan telefon, 283 bin 333 puanlık bir AnTuTu skoruna sahip. Bu da Helio G90T'yi kullanan telefonun Kirin 810 ve Kirin 710 arasında bir performans sergilediğini gösteriyor.

Son olarak telefonun sıvı soğutma sistemi üzerinde duracak olursak sıvı soğutma sisteminin yoğun kullanımlar sırasında 4 ila 6 derecelik farklar yaratabileceğini söylüyor. Oyun sırasında sıcaklığı elle tutulamayacak seviyelere çıkan telefonlar düşünüldüğü zaman bu soğutmanın son derece faydalı olacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/redmi_note_8_pro_withstands_massive_weight_in_an_unusual_durability_video-news-38862.php
26
15
7
5
0
Emoji İle Tepki Ver
26
15
7
5
0