Resident Evil Dizisinin Albert Wesker'ı İptal Kararına Tepki Gösterdi: "Trollere ve Nefret Edenlere Rağmen Bize İnananlara Teşekkür Ederim" [Video]

15
10
3
1
1
Netflix'in geçtiğimiz gün iptal edilen oyun uyarlaması Resident Evil dizisine oyuncu kadrosundan tepki geldi. Yapımda Albert Wesker'ı canlandıran Lance Reddick, Twitter üzerinden bir video paylaştı ve kendilerine inanan hayranlara teşekkür etti. Ünlü aktör, açıklamalarında diziden nefret edenlerden ve trollerden de bahsetmeyi unutmadı.

Sinema ve dizi platformu Netflix, temmuz ayında Capcom’un dünyaca ünlü korku oyunu serisi Resident Evil’den uyarlanan aynı isimli dizisini yayınlamıştı. Ancak yapım bekleneni karşılayamamış, izleyicilerden ve eleştirmenlerden kötü yorumlar almıştı. Bunun ardından geçtiğimiz gün dizinin iptal edildiği ve ikinci sezonunun çıkmayacağı duyuruldu.

Dizinin sevenlerini üzen bu haberin ardından bir açıklama da başrol oyuncularından birinden geldi. Yapımda ikonik karakter Albert Wesker’e hayat veren ABD’li oyuncu Lance Reddick, dizinin daha çıkışından iki ay geçmeden iptal edilmesine tepki gösterdi.

Ünlü aktör, diziden nefret edenlere ve trollere tepki gösterdi

John Wick, The Wire, Fringe ve daha birçok dev yapımdan tanınan 59 yaşındaki oyuncu, Twitter üzerinden tepkisini dile getirdi. Bir video paylaşan aktör, büyük çaba sarf ettikleri diziyi izleyenlere ve yapım ekibine teşekkür ederken diziyle ilgili olumsuz yorumlara da değindi.

Yapımdaki performansı en çok beğenilen isim olan Reddick açıklamasında, “Bu videoyu teşekkür etmek için yapmak istedim. Hepinizin farkında olduğu gibi Netflix’teki Resident Evil dizimiz iptal edildi. Trollere ve nefret edenlere rağmen size teşekkür etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı. Düşük puanlar alan yapım, seriye farklı yaklaşımı  gibi birçok nedenden dolayı oyunun hayranlarından olumsuz yorumlar almıştı. Hatta dizinin iptalini kutladıklarını belirten kişiler bile sosyal medyada görülmüştü. Reddick de açıklamalarında bu kişileri anmadan geçmedi.

Ünlü aktör, açıklamalarının devamında emeklerini anlayanlara ve diziye inananlara özel olarak teşekkür etmek istediğini; çünkü yapım için çok çaba sarf ettiklerini aktardı. Son olarak videoda, yapımcılara, oyuncu ve prodüksiyon ekibine de teşekkür edildi.  

Reddick’in Albert Wesker’ı canlandırdığı yapım, bir virüs salgının küresel bir kıyamete yol açmasından yıllar sonra 2036’da geçiyor. Ana karakter Jade Wesker’ın hayatta kalma mücadelesine, geçmişine, aile üyelerine odaklanan dizi oyuncu kadrosunda Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nunez ve Lance Reddick gibi isimler yer alıyor. Dizinin yaratıcılığını ise Andrew Dabb üstleniyor. Dizinin iptali ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz. 

Kaynak : https://screenrant.com/resident-evil-show-canceled-lance-reddick-response/
15
10
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
15
10
3
1
1