Riot Games, VALORANT'ın Yeni Ajanı Astra İçin Tanıtım Videosu Yayınladı

57
10
6
3
1
Riot Games, VALORANT'ın Yeni Ajanı Astra İçin Tanıtım Videosu Yayınladı
Riot Games, nişancı oyunu VALORANT'a eklenecek bir sonraki ajanını yeni bir videoyla tanıttı. Astra adındaki Ganalı ajan, takım oyununu destekleyici yetenekleriyle Brimstone, Omen ve Viper gibi kontrol uzmanı karakterler arasında yer alıyor.

Kaliforniya merkezli oyun geliştiricisi Riot Games, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen birinci şahıs nişancı oyunu VALORANT'ı her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. Yayınlanan her güncellemeyle daha da gelişen oyun, yakında yeni ajanı Astra'ya kavuşacak.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan şifreli bir görselle ilk sinyalleri verilen Astra, bugün yayınlanan bir videoyla resmi olarak tanıtıldı. 15. ajan olarak önümüzdeki günlerde oyuna eklenecek olan Astra'nın kozmik güçlere sahip bir ajan olacağı ve oyundaki hiçbir karaktere benzemediği söyleniyor.

İşte VALORANT'ın yeni ajanı Astra:

Videodan anladığımız kadarıyla Astra, diğer takımı çileden çıkarmak, dizilimleri kırmak ve takım arkadaşlarının işlerini kolaylaştırmak için tasarlanmış gibi görünüyor. Bu da Astra'nın Brimstone, Omen ve Viper gibi ajanlarla birlikte kontrol uzmanı karakterler arasında yer alacağını bizlere gösteriyor.

Birtakım kozmik güçlere sahip olan Ganalı Ajan Astra, uzay ve zamana hükmettiği yetenekleriyle de dikkat çekiyor. Bu noktada karakterin sersemletme, düşmanları kendisine doğru çekme ve duman bulutu gibi yetenekleri bulunuyor.

VALORANT gibi birinci şahıs nişancı oyunlarına yeni karakterler eklemek, oyundaki dengeleri bir anda bozabiliyor. Bu noktada Astra, ilk bakışta yetenekleriyle makul bir karakter gibi gözükse de gerçek maçlarda göründüğünden çok daha güçlü veya zayıf olabilir. Astra'nın ne kadar güçlü olduğunu ve oyundaki dengeleri bozup bozmayacağını ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.

Peki, siz VALORANT'ın yeni ajanı Astra hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/valorants-latest-agent-astra-shown-off-in-first-trailer/1100-6488189/?ftag=CAD-01-10abi2f
57
10
6
3
1
Emoji İle Tepki Ver
57
10
6
3
1