Riot Games Oyunları Büyük Avantajlarla Xbox Game Pass'e Geliyor: İşte Bilmeniz Gereken Her Şey!

10
7
4
0
0
Microsoft ile Riot Games arasında önemli bir iş birliği gerçekleşti. Bu iş birliği kapsamında Riot Games'in tüm oyunları, Xbox Game Pass'e eklenecek. Oyuncular, Riot oyunlarına Xbox Game Pass'ten ulaştıklarında, önemli avantajlar elde edecekler.

Video oyun dünyasının önde gelen iki ismi, Riot Games ile Microsoft, önemli bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği kapsamında Riot Games'in yayınladığı oyunlar, Xbox Game Pass abonelerine sunulacak. Üstelik oyuncular, bu iş birliği sayesinde bazı avantajlar da yakalamış olacaklar.

Yapılan açıklamaya göre Xbox Game Pass'e gelecek olan League of Legends (LoL) ile Valorant, pek çok oyuncunun hayalini gerçekleştirecek. Öyle ki her iki oyundaki tüm kahraman ve ajanlar, Game Pass aboneleri için kilitsiz olarak sunulacak. Yani Xbox Game Pass sahiplerinin LoL'deki veya Valorant'taki karakterler için para harcaması gerekmeyecek. 

Riot'un diğer oyunları da bazı avantajlar sunacak!

riot oyunları xbox game pass'e geliyor

Riot Games'in Xbox Game Pass'e gelişindeki avantajlar, LoL ve Valorant'tan ibaret olmayacak. League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra ve Teamfight Tactics için de özel avantajlar sunulacak. Öyle ki tüm oyunlar için yüzde 20 XP bonusu verilecek. Tüm bunlara ek olarak, bazı sınırlı süreli fırsatlar da sunulacak. 1 Ocak 2023'e kadar kazanılacak ek ödüllerin şunlar olduğu açıklandı:

  • Valorant - Cep Sage'i Uğuru
  • League of Legends - Usta İşi Sandık ve Anahtar
  • Teamfight Tactics - Nadide Minik Efsane Yumurtası
  • League of Legends: Wild Rift - Rasgele İfade Sandığı
  • Legends of Runeterra - Prizmatik Sandık

Avantajlardan faydalanmak için Riot ve Xbox Game Pass hesaplarının bağlanması gerekecek!

Riot Games'e ait oyunlar, 13 Aralık itibarıyla Xbox Game Pass'e eklenecek. Oyuncuların, fırsatlardan yararlanması ve hesaplarını entegre edebilmeleri Riot Games'teki hesapları ile Xbox Game Pass'teki hesaplarını bağlamaları gerekecek. Bu işlemi yapan tüm kullanıcılar, 13 Aralık itibarıyla Riot Games oyunlarını Xbox Game Pass üzerinden, kaldıkları yerden oynayabilecekler.

Xbox Game Pass abonelik hizmeti ile ilgili tüm detaylara buradaki haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

10
7
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
7
4
0
0