Rockstar Games, GTA V'te Açıktan Faydalanarak Para Kazanan Oyuncuların Hesaplarını Sıfırladı

99
27
17
3
2
GTA V'e gelen yeni güncellemenin ardında oyunda oluşan açıktan faydalanan oyuncular, bugün hesaplarının sıfırlandığı bildirisiyle karşılaştı.

2013 yılında çıkmış olmasına rağmen günümüzün neredeyse her oyunundan daha popüler olmaya devam eden Grand Theft Auto V, özellikle Online oyun modu sayesinde oyuncuların gözdesi olarak yolunda ilerliyor. Ancak oyun, her oyun gibi zaman zaman bazı açıklara ve bu açıklardan faydalanan oyunculara da ev sahipliği yapıyor.

Geçtiğimiz haftalarda gelen Los Santos Summer Special güncellemesi, oyuna bu açıklardan birisini getirdi. Oyuncular, oyuna gelen bu açıktan faydalanarak kendilerine daha fazla para kazandırabiliyorlardı. Ancak Rockstar Games, bugün büyük bir harekete imza atarak açıktan faydalanan ve hesaplarına hak edilmeyen para aktaran oyuncuları cezalandırdı.

Oyuncuların hesapları sıfırlandı:

gta v

Yeni güncellemeyle gelen açık, oyuncuların yalnızca birkaç dakika içinde yüksek miktarlarda para kazanmalarını sağlıyordu. Bu açıktan en pahalı CEO ofisine sahip olan ve 6 – 7 garajı ve apartmanı olan oyuncular faydalanabiliyordu. Oyuncuların tek yapması gereken şey 'creator' oyun moduna geçiş yaparak yalnızca davet edilen oyuncularla oynanabilen 'invite-only' oturumunu başlatmalarıydı.

Bu oturum başlatıldığında oyuncular Dynasty 8 Real Estate'e giriş yaparak en ucuz mülkleri 6. ve 7. slot'larda satın alabiliyorlardı. İşte bu açığı kullanarak para kazanan oyuncular, bugün Rockstar Games tarafından kendilerine gösterilen bir uyarıyla karşılaştılar. Geliştirici şirket, oyuncuların hizmet şartlarını ihlal ettiklerini kendilerine belirterek hesaplarının sıfırlandığını bildirdi.

gta v açık

Rockstar Games'in bildirisinin ardından oyuna giriş yapan oyuncular, karakterlerinin, tüm ilerlemelerinin, paralarının ve geriye kalan her şeyin sıfırlandığını gördü. Kısacası açıktan faydalanan oyuncuların hesapları, sanki oyunu hiç oynamamış gibi bir hâl aldı.

Rockstar Games'in gönderdiği bildiri ve aldığı aksiyon açıktan faydalanan oyuncuları üzse de diğer oyuncuları sevindirdi. Eğer siz de Rockstar Games'in aksiyon aldığı oyuncular listesindeyseniz, maalesef bunu geri çevirebilmek için yapabilecek hiçbir şeyiniz bulunmuyor.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/grand-theft-auto-v/gta-online-apartment-garage-money-cheat
99
27
17
3
2
Emoji İle Tepki Ver
99
27
17
3
2