Samsung'un Bütçe Dostu 5G Destekli Telefonu Galaxy A42 5G, 3C'de Ortaya Çıktı

19
13
9
6
4
Samsung'un ilk bütçe dostu 5G destekli akıllı telefonu olacak Galaxy A42 5G, 3C'nin internet sitesinde cihazın batarya bilgisiyle birlikte gözüktü. Telefonun 3C sayfasında Galaxy A42 5G'nin kaç mAh bataryayla geleceği bilgisi yer aldı.

Samsung'un düşük bütçeli akıllı telefon serileri Galaxy M ve Galaxy A, bugünlerde yeni üyeleri olacak telefonlarla konuşuluyorlar. Şirketin yeni akıllı telefonlarından birisi olacak Samsung Galaxy A42 5G'yse özellikle kullanıcılara sunacağı özellikleriyle şimdiden birçok kişinin ilgisini çekmeyi başardı.

Samsung'un ilk bütçe dostu 5G destekli akıllı telefonu olacak olan Samsung Galaxy A42 5G, bugün 3C'nin internet sitesinde ortaya çıktı. İnternet sitesinde keşfedilen akıllı telefonun gücünü alacağı bataryası da 3C'de yer aldı. Samsung Galaxy A42 5G, hem bütçe dostu olmasıyla hem de 5G desteği sunmasıyla epey iyi bir seçenek gibi duruyor.

Samsung Galaxy A42 5G'nin bataryası gün yüzüne çıktı:

samsung

3C'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre Samsung Galaxy A42 5G, 4.860 mAh'lik yeterli düzeyde bir bataryayla gelecek. Bataryanın ne kadar hızda hızlı şarj desteği sunacağı şu an için bilinmiyor. Bataryanın hacmi dışında Samsung Galaxy A42 5G'nin 3C sayfasında farklı bir bilgiye yer verilmedi.

Daha önce Samsung Galaxy A42 5G hakkında söylenenlere göre cihaz, 128 GB'lık depolama alanıyla birlikte gelecek. Bununla birlikte telefon, beyaz, gri ve siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle yeni bir akıllı telefon satın almak isteyen kullanıcıların karşısına çıkacak.

samsung

Samsung Galaxy A42 5G'nin işlemci, kamera ve RAM'i hakkında da şu an için herhangi bir şey söylenmiş değil. Ancak cihazın 5G desteği sunacağını ve buna rağmen uygun bir fiyat etiketine sahip olacağını düşünürsek Samsung Galaxy A42 5G'nin bazı donanım özelliklerinin olması gerekenden düşük olacağını söyleyebiliriz.

Samsung'un ilk bütçe dostu 5G destekli akıllı telefonunun ne zaman tanıtılacağı da telefonun diğer bölümleri gibi bilinmeyenler arasında yer alıyor. Ancak tahminlere göre cihaz, önümüzdeki yılın 2. çeyreğinde ancak tanıtılacak. Elbette tüm bu iddiaların kesinlik taşımadığını belirtelim.

Kaynak : https://www.gizbot.com/mobile/news/samsung-galaxy-a42-5g-appears-on-3c-listing-069050.html
19
13
9
6
4
Emoji İle Tepki Ver
19
13
9
6
4