Apple’ın iPhone 12 Ailesini Tanıtacağı Tarih Ortaya Çıktı

62
15
14
9
8
Akıllı telefon dünyasının devlerinden Apple'ın iPhone 12 serisini tanıtacağı etkinliğinin tarihi ortaya çıktı. iHacktu isimli Twitter kullanıcısı, şirketin bu sene iki farklı etkinlik düzenleyeceğini iddia etti.

Akıllı telefon dünyasında yılın en çok beklenen etkinliklerinden bir tanesi de Apple'ın yeni nesil iPhone modellerini tanıttığı etkinliği oluyor. Bu sene de bu konuda bir istisna değil ki Apple'ın söz konusu etkinliğinin tarihiyle ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı.

Twitter'da ortaya atılan bir bilgiye göre Apple, iPhone 12'yi 8 Eylül tarihinde çıkaracak. Ayrıca Apple'ın 2 aydan kısa bir süre sonra gerçekleştireceği iddia edilen etkinliğin çevrimiçi olarak yapılacağı da ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor.

iPhone 12 tanıtım etkinliği

ihacktu iphone 12

iHacktu Pro isimli Twitter kullanıcısı, 8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan etkinlikte 5G destekli yeni iPhone'ların, yeni Apple Watch'un, AirPower'ın ve iPad'in tanıtılacağını ve bu etkinliğin çevrimiçi olarak gerçekleştirileceğini iddia etti.

Aynı hesap, şirketin 27 Ekim tarihinde başka bir etkinlik daha düzenleyeceğini söyledi. Apple, bu etkinlikteyse iPad Pro ve MacBook serilerinin çıkışı gerçekleştirecek. Yeni MacBook modelleri MacBook ve 13 inç MacBook Pro, şirket içerisinde geliştirilen bir işlemciden gücünü alacak. Şu an için bu etkinliğin çevrimiçi olarak mı yoksa fiziksel olarak mı gerçekleştirileceği bilinmiyor.

apple glass

Etkinlikte tanıtılması beklenen bir diğer ürün de Apple Glass. Bir süredir söylentilerin ve iddiaların öznesi olan Apple Glass, en sonunda bu sene kullanıcıların karşısına çıkabilir. Gözlüğün fiyatının da 499 dolar (vergisiz 3 bin 417 TL) olması bekleniyor.

Bu sene çıkış yapacak olan yeni nesil iPhone modellerinin Apple tutkunları arasında heyecan yaratmasının sebeplerinden bir tanesi 5G bağlantı desteği. iPhone 12 ailesi, 5G desteğine sahip ilk iPhone serisi olacak. Son olarak Apple'ın söz konusu bu etkinliklerle ilgili herhangi bir resmi açıklamada bulunmadığını hatırlatalım.

Kaynak : https://www.gizbot.com/mobile/news/apple-iphone-12-launching-on-september-8-along-with-apple-watch-069055.html
62
15
14
9
8
Emoji İle Tepki Ver
62
15
14
9
8