Samsung Galaxy A90 ve A91'in Hızlı Şarj Destekli Olacağı Kesinleşti

11
4
3
1
0
Samsung, Macaristan internet sitesinde 45 watt destekli şarj cihazının desteklediği ürünler listesini güncelledi. Güncellemeye göre Galaxy A91, 45 watt hızlı şarj desteğine sahip olacakken Galaxy A90'sa 25 watt hızlı şarj desteği olan 5G bağlantı destekli bir versiyonla gelecek.

Teknoloji üreticilerinin son dönemlerde önem verdiği özelliklerden bir tanesi "hızlı şarj desteği". Bu teknoloji sayesinde akıllı telefonların batarya dolum süresi ciddi bir oranda kısalıyor ve bu da kullanıcılar için zaman tasarrufu demek. Hal böyle olunca müşteriler de bu teknolojiyi önemser hale geldi.

Şimdiyse Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy A serisi için iki yeni telefon modelini kendi veritabanında bulunan bir listeye ekledi. Listelemeye göre Samsung'un yeni Galaxy A91 ve Galaxy A90 modellerinin her ikisi de hızlı şarj desteğine sahip olacak. Samsung'un listelemesine göre Galaxy A91, 45 watt hızlı şarj desteğine sahip olacakken Galaxy A90'ın hızlı şarj desteğiyse 25 watt'la sınırlı olacak.

galaxy a90

Samsung'un 45 watt hızlı şarj cihazının desteklediği telefonlar listesinde yer alan Galaxy A91, bu özelliğiyle Samsung'un Galaxy Note10+ ve Galaxy Note10+ 5G'den sonraki üçüncü 45 watt destekli Samsung akıllı telefon olacak. 

Samsung'un paylaştığı bilgiler sadece bununla sınırlı da değil. Samsung'un aynı listesine göre Galaxy A90'ın 5G destekli bir versiyonunun da olacağı anlaşılıyor. İşte Samsung'un Macaristan internet sitesi üzerinden yaptığı o paylaşım;

galaxy a91

Galaxy A90 ve Galaxy A91'in piyasaya ne zaman sürüleceği henüz bilinmiyoruz ancak bugüne kadar ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda oklar ekim ayını gösteriyor. Samsung'un yeni akıllı telefon modellerini duyurmasıyla bu telefon modellerinin tüm özelliklerini öğrenmiş olacağız.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/289767/samsung-galaxy-a91-galaxy-a90-5g-listed-officially.html
11
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
4
3
1
0