Samsung, Galaxy S20'nin Tasarımını İlk Kez Resmen Gösterdi

33
11
8
6
1
Galaxy S serisinin en yeni üyelerini tanıtmaya hazırlanan Samsung, cihazlara ait bazı kılıfları internet sitesinde yanlışlıkla yayınladı. Galaxy S20 ismini ilk kez resmi olarak kullanan şirket bu doğrultuda cihazların isminin ne olacağına da netlik kazandırdı.

Samsung'un yeni akıllı telefonları Galaxy S20, Galaxy S20+ ve Galaxy S20 Ultra'yı tanıtacağı etkinliğe 1 haftadan az süre kalmışken Güney Koreli şirketin yeni cihazları hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde yeni amiral gemilerinin görüntüleri ve fiyatları hakkında dikkate alınacak söylentiler açığa çıkmıştı. Uzun zamandır gündemde olan büyük kamera modülleri de bu söylentilerle birlikte doğrulanmıştı.

Şimdi ise Samsung, Almanya'daki resmi internet sitesinde Galaxy S20'nin resmi aksesuarlarını listeledi ve bu şekilde Galaxy S20'nin tasarımını da resmi olarak görmüş olduk.

Samsung tarafından paylaşılan resmi Galaxy S20 görseli

Galaxy S20

Galaxy S20'nin arka tasarımını gösteren görsel

İlk kez Galaxy S10 serisinde gördüğümüz ve oldukça şık bir tasarıma sahip olan LED kılıf, Galaxy S20 serisinde de bizlerle olacak. Ancak şu an için kılıfın tasarımından ziyade cihazın tasarımının bizim için daha dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung, paylaştığı ürün sayfası ile birlikte yalnızca cihazın tasarımını göstermekle kalması, aynı zamanda Galaxy S20 ismini de kesinleştirmiş oldu. Böylece Galaxy S11 adında bir modelin gelmeyeceğini kesin olarak söyleyebiliyoruz.

Galaxy S20 hakkında diğer bilgiler

Akıllı telefonlarda görmeye alışkın olmadığımız 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacak Galaxy S20 serisi, bu özelliğini Full HD çözünürlükte sunacak. Arka taraflarında bulunan dikdörtgen kamera modülü içerisinde çoklu kameraya sahip olan S20, yepyeni sensörlere ve geliştirilen yazılım ile yeni çekim modlarına sahip olacak.

Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonları arasında zirveye oturacak olan Galaxy S20 Ultra, 5G teknolojisine verdiği destek ile çok yüksek bağlantı hızlarına ulaşabilecek.

Galaxy S20

Bunun yanında periskop kamerası ile 100 kat dijital yakınlaştırmayı destekleyen cihaz, daha önce Galaxy S serilerinde eşi benzeri görülmemiş 108 MP çözünürlüğünde ana kamerayı da bünyesinde barındıracak.

Galaxy S20 Ultra'nın sadece 5G desteğine sahip modeli bulunurken Galaxy S20 ve Galaxy S20+'ta ise hem 4G hem de 5G bağlantı özelliğine sahip modeller bulunacak. Cihazların satışa çıkacağı ülkelerde 5G desteği bulunmaması durumunda Samsung'un 4G destekli cihazları raflarda konumlandıracağı tahmin ediliyor. Cihazlar satın alındığında Galaxy Buds+ hediyesi verileceği de söylentiler arasında.

Kaynak : https://bgr.com/2020/02/04/galaxy-s20-name-samsung-just-confirmed-theres-no-galaxy-s11/
33
11
8
6
1
Emoji İle Tepki Ver
33
11
8
6
1