Samsung, Yepyeni Katlanabilir Telefonlarının Tanıtım Tarihini Açıkladı [Video]

21
5
2
1
0
Samsung, 11 Ağustos'ta gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliği için bir tanıtım videosu yayınladı. Bununla birlikte bir de hatırlatıcı oluşturan şirket, etkinlik kapsamında tanıtacağı ürünlerle ilgili de ipucu verdi. Tanıtım videosuna göre 11 Ağustos'un yıldızları Galaxy Z Fold 3 ile Galaxy Z Flip 3 olacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 11 Ağustos'ta düzenleyeceği "Galaxy Unpacked" etkinliği için resmi bir tanıtım hazırladı. Bu tanıtım kapsamında etkinlik için hem bir hatırlatıcı oluşturan Samsung hem de etkinlik kapsamında tanıtacağı ürünlerle ilgili bir ipucu verdi. Samsung'un resmi etkinlik posteri, şirketin yeni katlanabilir ekranlı telefonlarının artık çok yakında olacağının açık bir göstergesi.

Samsung'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "İyiden harikaya geçmeye hazır mısın?" ibaresine yer veriliyor. Şirket bu sözlerle, 11 Ağustos'taki Galaxy Unpacked etkinliğinin oldukça iddialı olacağını gözler önüne seriyor. Sektör kaynakları, bu iddialı çıkışın özellikle de katlanabilir ekranlı telefonlarla ilgili olduğunu düşünüyor.

Galaxy Unpacked etkinliği için hazırlanan poster

Samsung Galaxy Unpacked

Etkinlikle ilgili ortaya atılan son iddialara göre Samsung, 11 Ağustos'ta iki adet katlanabilir ekranlı telefonla karşımıza çıkacak. Bu modeller, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 olarak karşımıza çıkacak. İddialara göre Galaxy Z Fold 3, şirketin ekran altına gömülü ön kameraya sahip olan ilk telefonu olacak. Ayrıca bu telefonda ilk kez, bir katlanabilir ekranlı telefon için S Pen desteği de sunulacak.

Samsung'un 11 Ağustos'ta düzenleyeceği etkinlik kapsamında duyuracağı tek ürünler, Galaxy Z Fold 3 ile Galaxy Z Flip 3 olmayacak. Şirket, etkinlik kapsamında Galaxy Buds 2 isimli yeni kablosuz kulaklığı ile Galaxy Watch 4 serisi yeni akıllı saatlerini de bu etkinlik kapsamında tanıtacak. Etkinliğin gerçekleştirilmesi ile de bu ürünlerle ilgili tüm soru işaretleri ortadan kalkmış olacak. Eğer Samsung'un 11 Ağustos'taki etkinliği için hatırlatıcı oluşturmak isterseniz, buradaki bağlantıyla etkinlik sayfasına ulaşabilirsiniz.

Galaxy Unpacked etkinliği için hazırlanan tanıtım videosu ise şöyle

21
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
5
2
1
0