Şekilli Şukullu Nick Oluşturabileceğiniz 9 İnternet Sitesi

48
4
3
2
1
İnternetle içli dışlı olan herkes bir dönem şekilli nick kullanmış, bu akıma kapılmıştır. Yıllar ilerledikçe gelişen internette de artık nick yazma bambaşka boyuta ulaştı. Artık insanlar uğraşmadan şekilli nick yazma siteleri sayesinde istedikleri nicklerini kısaca yazıyor, PUBG ve Instagram gibi platformlarda kullanabiliyorlar. Hem de bu tür siteler şekilli nick semboller de destekliyor.

Her internet kullanıcısının mutlaka yolu kesişmiştir şekilli nick kullanmakla. Özellikle oynadığımız çevrimiçi oyunlarda olsun, internet ortamında kullandığımız forumlar, siteler olsun illa ki bir yerlerde şekilli nick kullanmışızdır.

Özellikle Knight Online, Metin 2 ve Silkroad Online oyuncularının çok iyi bildiği şekilli şukullu nickler, hemen hemen her zaman karşımıza çıkıyordu ki bir nick sonuna veya başına TR koyuluyordu. Bir de Ayça_22 vardı, bizi her açtığı oturumla sahte bildirim yağmuruna tutan. Ayça’nın nicki bile şekilli idi. Şekilli nick olur da harfler büyük küçük yazılmaz mı?

Günümüzde artık o eski oyunlar aynı heyecanı vermese de yerlerine sosyal medya siteleri, Battle Royale oyunları ve büyük forumlar geldi. Yani internette hemen hemen her şey değişti ama şekilli nick kullanımı internet devrimine kafa tutmuş şekilde yaşamını sürdürmeye devam ediyor.

Sekillinickyazma.org:

şekilli nickname yazma

Şekilli nick yazma sitelerinden en çok kullanılan olan sekillinickyazma.org sitesi, internet kullanıcılarına yüzlerce şekilli şukullu nick alternatifleri sunuyor. Sosyal medya siteleri, ve çevrimiçi ve mobil oyunlar dahil birçok platformda kullanabileceğimiz şekilli nicklerimizi bu adresten kolayca bulabiliriz.

 Her gün binlerce insanın ziyaret ettiği site en bol şekilli nick alternatifi sunan sitelerden birisi olarak tercih ediliyor. İnternet sitesi üzerinden nick uygulaması sunan siteler arasından en popüler olan sekillinickyazma.org sitesi, bu sektördeki sitelerden önce kurulan siteler arasında yer alıyor.

Özellikle şekilli nick sembolleri de çıkınca piyasaya artık nickler bambaşka boyutlara ulaşmış durumda. Zira şu anda internette onlarca açılmış nick yazma sitesi var. Bu siteler sayesinde internet kullanıcıları en güzel nickleri yazmaya çalışıyorlar.

Sekilliharfler.com:

şekilli nick yazma pubg

Şekilli nick yazma siteleri arasından bir diğer en çok tercih edilen site ise sekilliharfler.com sitesi. Hatta sekillinickyazma.org sitesinden bile daha çok tercih ediliyor desek yeridir. Bunun sebebi ise piyasadaki diğer nick değiştirme sitelerine göre sekilliharfler.com sitesi, kullanıcılarına tam 20’den fazla fontta nick oluşturmasına izin veriyor.

Yani site 20 fonttan harfler karıştırarak nick oluşturmanızı sağlıyor. Diyelim ki nickimiz Webtekno olacak. Toplamda 8 harften oluşan nickimizi 20’den fazla fontla karıştırarak yazabiliyor ve dilediğimiz yerde kullanabiliyoruz. 

Ayrıca semboller, emojiler ve şekilli süsler seçenekleriyle de kullanıcılarına nick oluşturma imkanı tanıyan sitenin kolay kullanımı da yine tercih edilmesi için bir başka sebep. Sitede cinsiyet işaretlerinden, astrolojik sembollere, satran sembollerinden bütün emojilere kadar her türlü içerik var.

Sekillinick.net:

şekilli nick yaz

Şekilli nick yazma siteleri arasından bir adım öne çıkan sekillinick.net sitesi, hem kullanıcılarına popüler nick tavsiyeleri veriyor hem de veritabanındaki hazır sembollelleri kullanıcılarının kullanımına sunuyor. Birbirinden farklı ve güzel yüzlerce sembol, simge ve harf barındıran sitenin günlük kullanıcısı da bir hayli fazla.

Eguzelsozler.com:

şekilli nick yazma instagram

Listemisin üçüncü sırasında yer alan eguzelsozler.com sitesi, her ne kadar aşk şiirleri, sevgiliye hitaplar, ayrılık mesajları, yıldönümü mesajları, damar sözler gibi yazılar paylaşan bir blog olarak gözükse de ekstra olarak kullanıcılarına sunduğu şekilli nick yazma aracısı, son derece kullanışlı. 15’den fazla farklı font desteği sunan site, kullanıcılarının kullandığı nicklerini olabilecek en güzel hale sokmayı başarıyor.

Sadece şekil nickler için değil, romantik, anlamlı ve güzel mesajların da yayınlandığı sitedeki sözleri alıp Instagram hesabınızda veya WhatsApp’ınızda stori olarak paylaşabilir, o’na bir mesaj göndermiş olabilirsiniz.

Messletters.com:

nickname

Yabancı bir sitenin Türkçe versiyonu olan messletters.com/tr sitesi kullanıcılarının şekilli nick ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor. Kalpli malpli, şekilli şukullu nick yapılmasına sağlayan ve inanılmaz derecede büyük veritabanına sahip özel bir aracıya sahip olan messletters.com, şekilli şukullu nick yazma hizmeti sunan siteler arasında çeşit bolluğundan dolayı sık sık tercih ediliyor.

Sekillinickleryazma.com:

şekilli nick hazır

Şekilli şukullu nick yazma siteleri arasında en kolaylık sağlayan kuşkusuz ki sekillinickleryazma.com sitesidir. Başka hiçbir ek özelliği bulunmayan siteye girdiğiniz zaman direkt ana ekranda nickimizin yazılacağı bölüm karşılıyor. Nickimizi yazdığımız bölümün hemen altında ise nickimizin şekilli versiyonları gözüküyor. Site sadeliği ve çok kullanışlı olmadı şekilli nick arayanlar tarafından sıkça tercih edilmesine sebep oluyor.

Whatsappdurumlari.net:

şekilli nick yazma

Çağımızda WhatsApp son derece önemli. Zira Instagram dışında günümüzün büyük bölümünü burada geçiriyoruz. Whatsappdurumlari.net, dünya genelinde yüz milyonlarca insanın kullandığı popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsaApp için birçok konuda yardım ediyor. Özellikle WhatsApp durumları tavsiyelerinde bulunan sitenin en önemli özelliği de şekilli şukullu nick oluşturan uygulaması.

Sitenin belki de ne çok ziyaret edilen uygulaması olan nick değiştirme uygulaması, birbirinden farklı fontlarda nick seçenekleri sunarak kullanıcılarını bir hayli memnun ediyor. Her türlü oyunlarda kullanılabilen nickler de oluşturan uygulamaya sık sık site yönetimi tarafından yeni fontlar ekleniyor.

Sekillinickleryazma.club:

şekilli nickname yazma

Blog eklentisi de bulunan sekillinickleryazma.club sitesi, kullanıcılarına onlarca farklı fontta şekilli nick oluşturmalarına olanak verirken aynı zamanda hazır onlarca nicklerden de tavsiyeler veriyor. Emojiler ve iconlarla da desteklenen fontları beğenmezseniz sitenin size sunduğu hazır şekilli şukullu nicklerden birisini kullanabilirsiniiz.

Sekilliyaziyazma.com:

şekilli nick pung

Tıpkı rakibi sekillinickleryazma.com sitesi gibi gayet basit tasarıma ve kolay kullanıma saihp olan sekilliyaziyazma.com sitesi, kullanıcılarına 10’dan fazla farklı fontta şekilli nick desteği veriyor. Siz de sekilliyaziyazma.com sitesi sayesinde kolayca istediğiniz şekilli nickleri yazabilir ve dilediğimiz yerde kullanabilirsiniz.

Yukarıda verdiğimiz şekilli şukullu nick yazılmasını sağlayan siteler haricinde birçok blog ve siteden de hazır halde verilmiş şekilli nickler bulabilir ve kendi nickinize göre düzenleyerek dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

PUBG Mobil’de şekilli nick yazma:

Yazının en başında da bahsetmiştik artık şekilli nickler en çok PUBG Mobile’de kullanılıyor diye. Peki oyundaki nickimizi nasıl şekilli şukullu yapabiliyoruz?

  • Yukarıdaki şekilli nick hizmeti veren bir siteye girin,
  • Nickinizi şekilli yapın,
  • Şekilli yaptığınız nicki kopyalayın,
  • Oyunda nickinizi düzenlediğiniz yere gelin,
  • Kopyaladığınız şekilli nicki yapıştırın.
  • Hayırlı olsun artık oyunda sizin de nickiniz şekilli olacak.
48
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
48
4
3
2
1