Sony, Analog Saatleri Akıllı Saate Çevirecek Kordonu Wena’yı Tanıttı

39
3
2
1
0
Akıllı saatlere yeni bir yaklaşım getiren Sony, favori klasik saatinizi akıllı saate çevirecek saat kordonu Wena’yı tanıttı.

Akıllı saat teknolojisinde yaklaşım her zaman için saat kadranına akıllı özellikler yüklemek üzerine oldu. İnsanların analog saatlere olan sevgisi nedeniyle akıllı saatlerin bir kısmı Analog görüntüye kavuşturuldu.

Sony’nin stratejisi ise daha farklı. Kadran yerine kordona akıllı özellikler yüklemeye karar veren Sony, yeni akıllı saat kordonu Wena’yı tanıttı. Wena ile klasik analog saatler fitness takibi, temassız ödeme, telefon bildirimleri gibi özelliklerle donatılıyor. Bütün bu teknoloji, küçük bir OLED ekran da içeren kıvrımlı kordonun üzerine dikkatle yerleştirildi.

Wena’nın iki farklı modeli var. Wena Wrist Pro, gümüş rengi ya da siyah olarak gelen ve klasik metal parçalı saat kordonu olarak göze çarpıyor. Wena Wrist Active ise fitness için üretilmiş silikon bir model.

Active adlı model ek GPS ve nabız takibi ile geliyor. Ayrıca kordonda bulunan hızlı bırakma özelliği sayesinde spor yaparken saatin kadranını çıkarmak mümkün.

Her iki saat kordonu da 20 milimetre genişliğinde ve 18-20 ya da 22 milimetrelik her saate takılabiliyorlar. Sony ayrıca kendi ürettiği 5 saat kadranını da müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Wena, Sony’nin Seed Acceleration programının sonucunda ortaya çıkan bir ürün. Bu programda Sony çalışanları, firmanın var olan ürün kategorilerinin dışında da ürünler tasarlamaları için yüreklendiriliyor.

Yeni tasarım, klasik ve moderni birleştirerek müşterilerinin gönlünü kazanmayı amaçlıyor.

Kaynak : https://www.dezeen.com/2019/03/29/sony-wena-smartwatch-strap/
39
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
39
3
2
1
0