Spotify'ı Kullanarak Birilerine Mesaj Gönderen Yaratıcı Twitter Kullanıcıları

28
12
2
1
0
Spotify çalma listesini birilerine mesaj göndermek için kullanmak hiç aklınıza gelmiş miydi? Reddit ve bazı Twitter kullanıcıları, Spotify'ı Avengers: Infinity War'a bazı mesajlarını aktarmak için kullanıyor.

Spotify'ın çalma listeleri, kendinize özel müzikler dinlemek için ve gününüzü biraz olsun renklendirmek için ideal bir uygulama. Spotify çalma listeleri, Twitter'da da bazı yaratıcı paylaşımların konusu oldu.

Ayrılık acılarını dile getirmeye, aşklarını itiraf etmeye çalışan gençlere kolaylık sağlayan Spotify, geçtiğimiz seneden bazı kullanıcıların vazgeçilmezi haline geldi. İnsanlar, karşılarındaki insanlara bir şeyleri ifade etmek için mesajları değil, bazı Playlist'leri kullanmayı seçti. 

@solowoohyuns da Spotify'ı bunun için kullananlardan. @solowoohyuns, Twitter hesabında şunları yazdı: "Aşık olduğum çocuğa Spotify listesi sayesinde ondan hoşlandığımı söyleyebildim." 

Bu modanın hoşlandığımız kişilere karışık kaset hazırlamakla bittiğini sanıyorduk, ancak Spotify listeleme özelliğini Avengers: Infinity War hayranlığınızı göstermek için bile kullanabilirsiniz. Tıpkı @thorsjpg gibi.

"Avengers: Infinity War'u izledikten sonra bir çalma listesi yaptım."

Uyarıyoruz ki bu kısımdan sonrası Avengers serisini izlemeyenler için birazcık spoiler olabilir. Avengers: Infinity War hayranları, filmdeki karakterlere mesaj göndermek için Spotify çalma listeleri oluşturuyor. Bununla birlikte Thanos'a ya da sıkı dostu Ebony Maw için çok az sayıda çalma listesi bulunuyor. 

Aşağıdaki bulunan Thanos'a ithaf edilen çalma listesi, filmde kullanılan diyalogların bazılarına gönderme yapıyor. 

Aşağıdaki çalma listesi de Ebony Maw’a atıfta bulunuyor: 

Siz de Avengers: Infinity War'a, başka bir filme ya da birine mesaj atmadan bazı fikirlerinizi açıklamak istiyorsanız Spotify'ı kullanabilirsiniz. Reddit'te de konu olan çalma listeleri gerçekten oldukça yaratıcıymış. Belki bu sayede siz de hoşlandığınız kadına ya da erkeğe açılabilirsiniz. 

Kaynak : https://www.polygon.com/2018/6/6/17434216/avengers-infinity-war-spotify-playlist-meme
28
12
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
28
12
2
1
0