Star Wars: Bölüm 9’un İlk Fragmanı Yayımlandı

35
3
3
1
1
Tüm Star Wars hayranlarının merakla beklediği film Star Wars: Bölüm 9’un ilk fragmanı yayımlandı. Bunun yanı sıra filmin orijinal başlığı belli oldu.

Serinin dokuzuncu filmi olacak olan Star Wars: The Rise of Skywalker filminin ilk fragmanı bugün yayımlandı. Fragmanın dışında filmle ilgili bazı bilgiler de gelmiş oldu.

Fragman açılırken Rey’i beyaz bir ışın kılıcıyla görüyoruz. Rey’in yanı sıra Kylo Ren ve birçok Stormtrooper’ı da görmek mümkün ancak fragmanı izleyen Star Wars hayranlarını mutlu edecek bir detay bulunuyor: Lando Calrissian.

Chicago’daki Star Wars panelinde açıklama yapan JJ Abrams, The Rise of Skywalker’ın direkt olarak The Last Jedi filminin devamı olmadığını, başka bir deyişle o filmdeki olayların devamı olarak kurgulanmadığını belirtti.

Bu açıklamanın ardından Carrie Fisher (Prenses Leia) hakkında da konuşan JJ Abrams, Prenses Leia’nın bilgisayarla oluşturulmuş görüntü (CGI) kullanarak filme eklenmesinin söz konusu bile olmadığını söyledi. JJ Abrams ayrıca Prenses Leia’nın bulunduğu sahnelerin The Force Awakens filmindeki görüntülerle filme eklendiğini belirtti.

Star Wars: The Rise of Skywalker filmi 20 Aralık tarihinde beyaz perdede olacak. Lafı daha da fazla uzatmadan sizleri fragmanla baş başa bırakıyoruz.

35
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
35
3
3
1
1