Star Wars: Bölüm 9'dan Sonra Bir Süre Yeni Star Wars Filmi Gelmeyecek

13
6
2
1
0
Yapılan açıklamaya göre, henüz ismi belli olmayan Star Wars: Bölüm 9 filminden sonra yeni bir Star Wars filminin gelmesi biraz zaman alacak.

Tüm Star Wars hayranlarının dört gözle beklediği Star Wars: Bölüm 9 için geri sayım başlamış durumda. Bu süre zarfında hayranları çok fazla merak içinde bırakmak istemeyen Disney ise belirli açıklamalar yaptı.

Bloomberg’in haberine göre Walt Disney şirketinin yöneticisi Bob Iger, Skywalker serisinden sonra yeni bir Stars Wars filmi için uzun bir süre beklememiz gerektiğini belirtti.

Iger’in açıklaması şu şekildeydi:

“Sonraki filmlerimiz için herhangi belirli bir plandan bahsetmedik. Üzerinde çalıştığımız filmler var ama henüz bir ayrıntı vermedik. Bir süre duracağız, bekleyip baştan başlayacağız. Çünkü Skaywalker efsanesi bu dokuzuncu film ile son bulacak. Başka Star Wars filmleri de gelecek ama bundan önce bir süre beklememiz gerekiyor.”

Filmlere ara verileceğini öğrenmek, özellikle Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi filminin dünya geneli 392.924.804 dolar hasılat elde ettiği düşünülürse pek de şaşırtıcı değil. Bunun sebebiyse bir önceki film olan Star Wars: Son Jedi'ın dünya genelindeki 1.332.539.889 dolar hasılatının ardından gelen hızlı düşüş olarak gösterilebilir.

Kaynak : https://comicbook.com/starwars/2019/04/12/star-wars-movies-to-go-on-hiatus-after-episode-ix/
13
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
6
2
1
0