Ters Çentikle Geleceği İddia Edilen VIVO X30 ve Y19'un Patenti Ortaya Çıktı

34
5
5
2
0
VIVO, X30 ve Y19 modelleri için patent başvurusunda bulundu. Telefonların ters çentiğe sahip olma ihtimali konuşuluyor.

Çin’de çıkışını yapan VIVO Z5X’in ve Hindistan’da da yakın zamanda çıkması beklenen Z serisi ortadayken, VIVO’nun X ve Y serilerine de yeni bir modeller hazırladığını tahmin etmek zor değil. Hatta şirket, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’ne VIVO X30 ve Y19’un isim hakları için başvuruda bulundu fakat başvuru belgelerinde cihazlarla ilgili önemli bir bilgi bulunmuyor.

 

Her ne kadar elimizde önemli bir bilgi bulunmasa da VIVO X30’un geleceğini uzun süredir biliyoruz ve X serisinin sıradaki modeli olabilir. Aynı zamanda çıkışıyla, X serisinin X27 ve X27 Pro modelleriyle birlikte serinin en güçlü telefonlarından olması bekleniyor. İnovasyoncu vizyonuyla bilinen VIVO’nun, ekrana gömülü kamerası olan bir telefon zaten çıkarmış olduğu için, yeni X30’da ne gibi inovasyonlar yapacağıysa merak konusu.

Şirket belki de iki farklı tasarım halinde patentini aldığı ters çentikle yenilikçi politikasını devam ettirebilir.

Bir yandan da VIVO’nun patentini henüz yeni aldığı bu iki tasarımı X30’da kullanmasının ihtimali düşük görülüyor. Tasarımlar her ne kadar çizim halindeyken gerçekten uzak görünseler de yakın zamanda ters çentikli telefonlar görmemiz bekleniyor çünkü sektör hala telefon ekranlarını nasıl daha büyük hale getirebileceğinin cevabını net bir şekilde bulamadı. Bu arayışın sonuçlarını bekleyip görmemiz gerekecek.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/06/16/vivo-x30-and-y19-monikers-spotted-in-trademark-filing/
34
5
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
34
5
5
2
0