Tesla Cybertruck, Muhteşem Bir Kamp Makinesi Olacak

60
7
2
1
0
Tesla'nın kısa bir süre önce duyurduğu Cybertruck'ın yeni özellikleri ortaya çıktı. Elon Musk'ın Twitter'dan yaptığı açıklamalara göre bu pick-up, tam bir kamp canavarı olabilecek.

Otomobil sektörünün parlayan yıldızı Tesla, kasım ayının sonlarında ilk pick-up modeli "Cybertruck"ı tanıttı. Araç, 2021 yılının sonlarında yollara inecek ancak hala gündemden düşmek bilmiyor. Çünkü bu aracın hem teknik özellikleri hem tasarımı hem de sadece 100 dolarlık depozito bedeli, aracı otomobil tutkunlarının gündemine oturttu. Şimdi ise Cybertruck'la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Cybertruck, bir pick-up modeli olduğu için fazlasıyla geniş bir kullanım alanına sahip. Tüketiciler, bu aracı şehirde kullanacakları gibi zorlu arazi koşullarında da sürebilecekler. Şimdiyse Cybertruck'ın nasıl bir kamp canavarı olacağı, bizzat Elon Musk tarafından açıklandı. Elon Musk, Cybertruck'la ilgili yeni açıklamalarını tahmin edilebileceği gibi Twitter üzerinden yaptı.

Tesla Cybertruck bir kamp moduna sahip olacak

Tesla Cybertruck

Aslına bakacak olursak Cybertruck, mevcut haliyle bile muhteşem bir teknolojik araç. Ancak araca bazı eklemeler yapıldığında Cybertruck, bir kamp canavarı haline geliyor. Öyle ki gerekli ekipmanlar eklendiğinde aracın arka kısmı, fazlasıyla yeterli bir yaşam alanına dönüşüyor. Elon Musk'ın Twitter'dan yaptığı açıklamalar, Cyberturck'ın bir kamp moduna sahip olduğunu açıkça gösteriyor.

Elon Musk'ın açıklamalarına göre Cybertruck, araç kapalı olsa bile çalışabilen bir klima ve ısıtma sistemine sahip. Ancak bu özelliğin kullanılabilmesi için aracın arka kısmının da kapatılmış olması gerekiyor. Ayrıca aracın arka kısmından iç kısmına erişim de mümkün olacak ve hatta bu araç, bir hava filtreleme sistemini de içerebilecek. 

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck, kampçı moduna alındığında sağlamak durumunda olduğu enerjiyi, büyük boyutlu bataryalarından alacak. Böylelikle Cybertruck, en azından bir gece boyunca tüketicilere gerekli enerjiyi sunabilecek. Üstelik bu araç, gerekli görüldüğü durumlarda prize bağlı gerekli görüldüğü durumlarda ise çalışırken bile kendini şarj edebilecek. Böylelikle kampçılar için daimi enerji sağlanacak.

Aslına bakacak olursak Tesla ekibi, aracı mükemmel bir hale getirebilmek için hala pek çok şey düşünüyor. Ancak şu an için bu düşüncelerin tam olarak netleşmediğini söyleyebiliriz. Çünkü Elon Musk tarafından yapılan açıklamalar kesinlikten çok ihtimaller içeriyor. Fakat Tesla ekibinin elinden gelenin en iyisini yapmak için çalıştığını söyleyebiliriz. Görünen o ki Tesla, Cybertruck ile otomobil sektöründe yeni bir sayfa açacak.

Kaynak : https://ww.electrek.co/2019/12/18/tesla-cybertruck-bed-access-2nd-row-great-camping-machine/
60
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
60
7
2
1
0