Toplam Değeri 120 TL Olan 2 Oyun, Epic Games'te Ücretsiz Oldu

52
12
8
8
4
Ücretsiz oyun serüvenine devam eden Epic Games, Hyper Light Drifter ve Mutant Year Zero: Road to Eden isimli iki oyunu ücretsiz yaptı. Oyunlara 22 Ağustos'a kadar ücretsiz olarak sahip olunabiliyor.

Valve'ın sahip olduğu oyun platformu Steam'in en büyük rakiplerinden olan Epic Games, bu yılın sonuna kadar ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam edecek. Kimi zaman uygun fiyatlı daha basit oyunları ücretsiz olarak dağıtan Epic Games, bu kez iki farklı oyunu ücretsiz olarak sunuyor.

Epic Games'in 22 Ağustos'a kadar ücretsiz olarak sunacağı oyunlardan bir tanesi Steam'de 89 TL karşılığında satılan "Mutant Year Zero: Road to Eden". Platformun ücretsiz olarak sunduğu ikinci oyunsa 31 TL karşılığında satın alınabilen Hyper Light Drifter.

Geçtiğimiz yılın sonlarında piyasaya sürülen ve neredeyse her oyuncunun beş yıldız verdiği Mutant Year Zero: Road to Eden, sıra tabanlı bir RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Günümüzün en büyük sorunlarından olan küresel ısınma, iklim değişikliği ve nükleer silahların kullanılmasından sonra hayatta kalmayı bir avuç insan ve hayvanın konu edinildiği bu oyunda, mutasyona uğramış yaratıklara karşı koymaya ve hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Epic Games'in ücretsiz olarak sunduğu Hyper Light Drifter'sa 8 bit ve 16 bitlik oyunlardan hoşlanan takipçilerimizin beğeneceği türden. 2 boyutlu aksiyon RPG türündeki bu oyunun etkileyici yanıysa kesinlikle hataya mahal vermiyor oluşu. Oyunu oynarken fazlasıyla konsantre olmanız gerekiyor.

Bu oyunlara ücretsiz olarak sahip olabilmeniz için Epic Games hesabınızın olması gerekiyor. Eğer daha öncelerden oluşturduğunuz bir Epic Games hesabınız varsa oyunu ücretsiz olarak o hesabınıza alabilirsiniz. Ancak daha önce bir Epic Games hesabı oluşturmadıysanız burada bulunan bağlantıyı kullanabilir ve Facebook, Google, PlayStation, Nintendo ve Xbox hesabınızla otomatik olarak üyelik açabileceğiniz gibi manuel olarak da kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz.

52
12
8
8
4
Emoji İle Tepki Ver
52
12
8
8
4