Trendyol'dan Alışveriş Yaparak Sivil Toplum Kuruluşlarına Destek Olabileceğiniz Kampanya

3
0
0
0
0
E-ticaret devi Trendyol, 29 Kasım Paylaşma Günü'ne özel sivil toplum kuruluşlarına destek olabileceğiniz kampanyasını başlattı. Kuruluşlar tarafından listelenen ürünleri satın alarak kuruluşlara destek olabilirsiniz.

Trendyol, vatandaşların ihtiyacı olanlara ve sivil toplum kuruluşlarına bağışlarda bulunarak kutladığı 29 Kasım Paylaşma Günü için özel kampanya düzenleyecek. Kampanyayla birlikte milyonlarca müşteri, Trendyol aracılığıyla sivil toplum kuruluşlarına destek olabilecek.

Ülkemizde üçüncü kez düzenlenen Paylaşma Günü’ne özel “Sepette İyilik” kampanyasıyla Trendyol, 3 bin üründen elde edilen tüm geliri onlarca sivil toplum kuruluşuna aktaracak. Ürünler, doğrudan kuruluşlar tarafından seçilen ürünler olacak.

58 sivil toplum kuruluşuna destek verilebilecek:

trendyol paylaşma günü

Trendyol müşterileri, sivil toplum kuruluşları tarafından oluşturulan ürünleri satın alarak toplam 58 sivil toplum kuruluşuna destekte bulunabilecek. Bu kuruluşlar arasında Ahbap, Darüşşafaka, Kodluyoruz, AKUT, Türkiye Alzheimer Derneği, Türk Kızılay, Yeşilay, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı, Tohum Otizm Vakfı, Her Eve Bir Pati Derneği, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve daha nicesi yer alacak.

Trendyol’un Sepette İyilik kampanyasıyla sivil toplum kuruluşlarına destek olmak için bu bağlantıya tıklayarak kuruluşların ürünlerine ulaşabilirsiniz. Destek olmak istediğiniz kuruluşu seçtikten sonra listelenen ürünlerden herhangi birini satın alarak destekte bulunabilirsiniz.

Paylaşma Günü nedir?

Paylaşma Günü, 2012 yılında “Giving Tuesday” adıyla ABD’de başladı ve 2022 itibarıyla 80’den fazla ülkede sosyal sorumluluk hareketine dönüştü.

3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0