Türk YouTuber'ın Kendi Sözlerini Yazıp Söyleyen Rapçi Robotundan Yeni Şarkı: Dünya Soğuk [Video]

64
25
10
4
3
Türk YouTuber'ın Kendi Sözlerini Yazıp Söyleyen Rapçi Robotundan Yeni Şarkı: Dünya Soğuk [Video]
Tolga Özuygur isimli robotik uzmanının kendi kendine şarkı yazıp söyleyen yapay zeka destekli robotu E-Bliss, yeni bir şarkı daha yaptı. Ruby isimli rapçinin de eşlik ettiği şarkı "Dünya Soğuk" olarak isimlendirildi ve hiç de fena değilmiş gibi görünüyor.

Geçtiğimiz aylarda sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, Tolga Özuygur isimli bir robotik uzmanının projesinden bahsetmiştik. Bu proje, kendi kendine şarkı yazıp söyleyen "E-Bliss" isimli bir robottu. Bu ilginç proje büyük ilgi görürken Özuygur, yapay zeka destekli robotuna bir şarkı daha yaptırdı. E-Bliss'e bu kez, Türk rap müziğinin kadın temsilcilerinden Ruby de eşlik ediyor.

Tolga Özuygur'un yapay zeka destekli robotunun yeni şarkısı, "Dünya Soğuk" ismine sahip. Gayet de dinlenebilecek seviyede olan şarkı, profesyonel rapçilerin eserlerinden pek de farklı değil. Üstelik bu şarkıya bir de klip çekilmiş durumda ve bu klip, önümüzdeki yılların müzik dünyasında nelerle karşılaşabileceğimizi gözler önüne seriyor.

E-Bliss ile Ruby'nin yeni rap şarkısı: Dünya Soğuk

Geçtiğimiz saatlerde YouTube üzerinden yayınlanan video, daha şimdiden 30 bini aşkın izlenme sayısına ulaşmış durumda. Videoya yapılan yorumlara baktığımızda ise Dünya Soğuk'un genel olarak beğenildiğini görüyoruz. Elbette Özuygur'un yapay zeka destekli robotuna yapacağı güncellemeler, bu robotun çok daha iyi işler çıkarmasını sağlayacaktır.

E-Bliss ile Ruby'nin Dünya Soğuk isimli şarkısını nasıl buldunuz? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz...

64
25
10
4
3
Emoji İle Tepki Ver
64
25
10
4
3