Türk Tasarımcının Elinden Çıkan Tesla’nın Yeni Aracının Olası Görüntüsü

105
4
3
3
2
Tesla’nın pikap tarzı, çift kabinli aracı hakkında çok fazla açıklama yok. Türk tasarımcı Emre Hüsmen’in ise aracın görüntüsü hakkında oldukça iyi bir fikri var.

Tesla’nın daha önce açıkladığı araçları arasında bir de çift kabinli pikap kamyon bulunuyor. Bu bilginin dışında ise elektrikli otomobil üreticisinin ağzı sıkı sıkıya kapalı. Elon Musk bile Twitter’da bir şeyler anlatmadı.

Türk tasarımcı Emre Hüsman ise, aracın nasıl görüneceğine dair oldukça iyi bir fikre sahip. Siberpunk tasarıma sahip olan aracın çeşitli açılardan görüntüsünü görebiliyoruz.

Aracın kendisine ait tek görüntüyü ise şimdiye kadar yalnızca Elon Musk’ın bir gönderisinde gördük. O da çok fazla bir şey göstermedi.

Elon Musk daha önce araç hakkında verdiği bilgilerde yeni pikapın, diğer araçlar gibi hafif ve yerden kazanç sağlayan bir yapıya sahip olacağını ve daha iyi bir iç tasarıma sahip olacağını söylemişti.

Aracın güç ve süspansiyon anlamında da gelişmiş olacağı kesin. Musk, ayarlanabilir süspansiyon sistemine dair ipuçları vermişti. Bu süspansiyon kendini aracın yük miktarına göre otomatik olarak dengeliyor. Altı koltuklu aracın ağırlık kapasitesi de 643-804 kilo arasında olacak gibi duruyor.

Araç gerçekten bu tasarımdaki gibi görünür mü bilinmez ama Elon Musk'ın, beklentileri yükselten Hüsmen'in tasarımından daha güzel gözüken bir tasarım ortaya çıkarması için epeyce uğraşması gerekecek.

Kaynak : https://www.driven.co.nz/news/news/will-tesla-s-blade-runner-double-cab-ute-look-like-this/
105
4
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
105
4
3
3
2