68
5
5
0
0

Dijital oyun yayıncılığı, son dönemlerin revaçta olan mesleklerinden biri. Oynadıkları oyunları Twitch platformu üzerinden takipçileriyle paylaşan ve geniş kitlelere ulaşan Twitch yayıncıları, kendilerini izleyen kişilerden bağış alıyorlar. Bu bağışlar küçük miktarlarda olabileceği gibi, oldukça yüksek meblağlar da yayıncılara bağış olarak gönderilebiliyor.

Biz de bu içeriğimizde, yeni oyunumuz Basketbol Arena'nın şerefine daha önce de bir benzerini çektiğimiz videonun sınırlarını artırarak Twitch Türkiye'nin farklı yayıncılarına tam 30 bin TL bağış atarak bazı meydan okumaları kabul etmelerini istedik. Videomuzu hemen yukarıdan izleyebilir, Basketbol Arena'yı yazımızın sonundaki indirme bağlantılarını kullanarak mobil cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Basketbol Arena'nın şerefine Twitch yayıncılarına 30 bin TL bağış attık:

Basketbol Arena

Şirketimiz İzmo bünyesinde geliştirilen Online Kafa Topu ile başlayan, 2017'de aynı ekibin Masomo bünyesinde geliştirdiği ve milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanmayı başarmış Kafa Topu 2 ile devam eden macera, son olarak Basketbol Arena ile karşımıza çıkıyor.

Türkiye ve tüm dünyadaki oyuncuların beğenisine sunulan Basketbol Arena, basketbolun en heyecan verici dinamiklerini konsantre bir şekilde mobil cihazlara getiriyor ve oldukça gelişmiş bir oynanış sistemini bizlere sunuyor.

Arkadaşlarınızla veya kendi başınıza keyifli dakikalar geçirebileceğiniz Basketbol Arena'yı şu anda Android ve iOS uygulama marketlerinden ücretsiz bir şekilde indirebilir ya da doğrudan aşağıdaki indirme bağlantılarını kullanarak oyunu cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

68
5
5
0
0
Emoji İle Tepki Ver
68
5
5
0
0