Ubisoft, Birçok Oyununun Çıkış Tarihini Erteledi: İşte O Oyunlar

40
6
6
3
1
Ubisoft, tanıttığı hemen hemen bütün oyunların çıkış tarihini erteliyor. 2020'nin ilk yarısında çıkacağı söylenen oyunların çoğunun çıkış tarihi 2020 sonlarına ertelendi.

Fransız video oyun geliştiricisi ve yayımcısı Ubisoft, genelde tanıtım videolarında gösterdikleri ile piyasaya sürülen oyunun farklı olması ile eleştiri alan bir şirket. Yine de Assassin's Creed, Far Cry gibi sevilen oyunları piyasaya sürerek kendini sevdirmeyi başaran şirket, bu sefer pek de sevindirmeyen bir haberle karşımıza çıkıyor.

Ubisoft, geçtiğimiz E3 etkinliğinde yeni ve dikkat çeken popüler oyunlarını tanıtmıştı. Bunların arasında Watch Dogs: Legion ve Gods & Monsters gibi oyunlar bulunuyordu. Şirket'in tanıttığı bu oyunlar aslında görünüş ve oynanış bakımından duyuruldukları gün gayet iyi tepki almıştı ve beklentileri toplamıştı ancak Ubisoft, hayranlarını bir kez daha üzdü.

Watch Dogs: Legion ve Gods & Monsters ertelendi

Watch Dogs Legion

Ubisoft'un sevilen serilerinden biri olan Watch Dogs'un devam oyunu Watch Dogs: Legion'ın çıkış tarihi 6 Mart 2020 olarak belirlenmişti. Bunun yanı sıra Gods and Monsters isimli oyunun da çıkış tarihi 25 Şubat 2020 olarak açıklanmıştı. Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot, Ubisoft tarafından yapılan bir konferans'ta bu oyunların en erken 2020'nin ikinci yarısında çıkacağını açıkladı.

Şirket, bundan önce E3 2018'de tanıttığı Skull and Bones isimli oyununu da 2020 yılına ertelemişti. Şirket, oyunu bir kez daha erteleyerek çıkış tarihini 2021'e aldı. Bunun sebebini Yves Guillemot, "İnsanlar bu oyunları oynadıklarında, oynanış mekaniklerinden iyi bir deneyim almalarını istiyoruz, bu yüzden oyunları çıkarmak için biraz daha beklememiz gerekiyor" diyerek açıkladı.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/10/24/ubisoft-watch-dogs-legion-delay-gods-and-monsters-rainbow-six-quarantine/
40
6
6
3
1
Emoji İle Tepki Ver
40
6
6
3
1