Volkswagen, Adeta 'Passat Konforunu' İş Yerine Getiren Sıradışı Bir Ofis Koltuğu Tanıttı

24
6
4
2
0
Volkswagen, tam elektrikli ofis koltuğu tasarladı. LED aydınlatma, bilgi-eğlence sistemi, römorkla yük taşıma ve geri görüş kamerası gibi ilginç özelliklere sahip olan ofis koltuğu, tüm beyaz yakalıların ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Almanya merkezli otomobil devi Volkswagen'in Norveç ayağı, dikkat çeken bir işe imza attı. Yapılan çalışmalar sonucunda, ortaya elektrikli bir ofis koltuğu çıktı. Evet yanlış duymadınız; Volkswagen Norveç, yüzde 100 kendine ait olan elektrikli ofis koltuğu üretti. Peki bu koltuk, tüketicilere tam olarak ne sunuyor?

Volkswagen'in ofis koltuğu, şirkete göre türünün tek örneği. 12 kilometre boyunca kesintisiz gidebilecek menzile sahip olan koltuğun maksimum hızı ise 20 km/sa olarak açıklandı. Volkswagen, bu teknik özelliklerle hem yemekhane sırasına herkesten önce varılacağını hem de gün içindeki kahve ihtiyacının kesintisiz olarak giderilebileceği belirtiyor.

Karşınızda Volkswagen'in elektrikli ofis koltuğu!

Volkswagen elektrikli ofis koltuğu

Volkswagen'in elektrikli ofis koltuğu, yalnzıca işlevsel bir ürün değil. Aynı zamanda eğlenceli de. LED aydınlatmalara sahip olan koltuk, ofislerde verilebilecek partiler için çok renkli aydınlatma imkanı da sunuyor. Ayrıca bu ofis koltuğunda kendine has bir bilgi-eğlence sistemi de mevcut. Yani dilerseniz, müzik açıp ofisteki havayı değiştirebilirsiniz.

Volkswagen

Koltuk yalnızca çalışanları taşımak için tasarlanmadı. Volkswagen'in elektrikli koltuğunun arka kısmında, dosya veya dizüstü bilgisayar gibi nispeten küçük ürünleri yerleştirebileceğiniz bir bölüm var. Ancak daha fazla ofis eşyasını taşıyacak olanlar da düşünülmüş. Tüketiciler, bu elektrikli ofis koltuğuna römork da takılabiliyor.

Volkswagen koltuk

Volkswagen'in elektrikli ofis koltuğunun özellikleri bunlardan ibaret değil. Öyle ki bu koltukta geri görüş kamerası, sinyal lambaları ve kullanan çalışana yardımcı olan bir dizi sensör var. Ayrıca bu koltuğun ısıtmalı olduğunu da belirtmek gerek.

ofis koltuğu

Volkswagen'in elektrikli ofis koltuğunun seri üretime geçip geçmeyeceği bilinmiyor. Ayrıca bu koltuğun fiyatının ne olacağı da henüz net değil. Ancak şirketin açıklamalasına göre birkaç ay içerisinde bir lansman gerçekleştirilecek ve bu lansman kapsamında koltukla ilgili tüm bilgiler verilecek. Ayrıca gerçek testler de bu etkinlikte yapılacak...

Volkswagen'in elektrikli ofis koltuğu için hazırladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

24
6
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
24
6
4
2
0