Bir Türlü Bitmek Bilmeyen The Walking Dead'in Şimdi de Yan Dizisi Geliyor: İşte Dead City'den İlk Görseller

19
2
1
0
0
The Walking Dead’in yeni yan dizisi olacak olan yeni The Walking Dead: Dead City duyuruldu! Üstelik diziye dair yeni görseller de paylaşıldı.

Bildiğiniz gibi The Walking Dead, 11. sezonuyla birlikte final yapıyor. 11 yılda çok fazla şey yaşanan diziye artık hayranları resmen duygusal bir bağ taşıyor. Dolayısıyla eğer dizinin hayranıysanız bitiyor diye üzülebilirsiniz.

TWD’nin yapımcısı AMC, daha önce yaptığı bir yan dizi olan Fear The Walking Dead ile birlikte insanların TWD ihtiyacını bir nebze karşılamıştı. Yapımcı, diziden önemli karakterlerin hikâyesini anlatacak olan yeni yan dizi The Walking Dead: Dead City’i duyurdu ve yeni fotoğraflar paylaştı. Gelin hep beraber fotoğraflara göz atalım.

The Walking Dead: Dead City: Maggie ile Negan karşı karşıya

Nisan 2023'te yayınlanacak olan The Walking Dead: Dead City’nin kadrosunda Perlie Armstrong’u canlandıracak olan Gaius Charles, daha önceden de tanıdığımız Negan ve Maggie rollerinde Jeffrey Dean Morgan ve Lauren Cohen yer alacak. Diziyle ilgili bu bilgiler ve fotoğraflar dışında bir bilgi olmasa da Negan ve Maggie karakterlerinin karşı karşıya geldiğini ve New York'ta geçeceğini görebiliyoruz. Diziden paylaşılan diğer görsellere ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz The Walking Dead 11. Sezon fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://collider.com/walking-dead-spinoff-dead-city-images-jeffrey-dean-morgan-lauren-cohen/
19
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
2
1
0
0