WhatsApp'ın Çoklu Cihaz Özelliğinin Nasıl Çalışacağını Gösteren Yeni Bilgiler Paylaşıldı

15
10
2
2
1
WhatsApp’ın bir süre önce duyurduğu ama bilgi vermediği 'çoklu cihaz' özelliği hakkında bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. Çoklu cihaz özelliği beta kullanıcılarına dağıtılmaya başlandı.

WhatsApp, son zamanlarda kaybettiği kullanıcılarını yeni özellikler ile geri kazanmaya çalışıyor. Bir süre önce duyurulan ancak hakkında hiçbir bilgi verilmeyen 'çoklu cihaz' özelliğine dair nihayet bazı bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Çoklu cihaz özelliği aslında birden çok akıllı cihazda aynı anda WhatsApp kullanmanıza olanak sağlıyor. Bu özellik hakkında bazı bilgiler ve beta süreci ortaya çıktı.

Çoklu cihaz özelliği öncelikle beta kullanıcılarına dağıtılacak

Whatsapp Beta

WhatsApp’ın bu yeni özelliği sayesinde artık kullanıcılar birden fazla cihazda sürekli internet bağlantısına gerek duymadan WhatsApp oturumu açabilecek. Bu özelliği kullanabilmek için WhatsApp uygulamaları güncel olmak zorunda olacak. Güncel olmayan cihazlardaki WhatsApp oturumları kapanacak.

Bu yeni güncelleme sayesinde en fazla 4 cihazda WhatsApp oturumunuzu açabileceksiniz. Ayrıca WhatsApp, Android ile iOS arasında mesaj geçmişinin taşınmasına izin verecek. Bunlara ek olarak sesli ve görüntülü aramalar bütün cihazlardan yapılabilecek.

Güncelleme dağıtılmaya başlandı

whatsapp

Bu güncelleme bazı beta kullanıcılarına dağıtılmaya başlandı. Dağıtılan güncelleme, bu özelliğin ilk sürümü olduğundan halen bazı sorunlar ve eksiklikler mevcut, ancak bunların da zamanla düzeleceği düşünülüyor.

WhatsApp uygulamasının beta testlerine katılmak için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz. Şu anda beta testleri dolu olsa da bazen yeni test kullanıcıları için başvurular açılabiliyor. Eğer bu özelliği önceden deneyimlemek isterseniz testleri takip edebilirsiniz.

WhatsApp Beta iOS

WhatsApp Beta Android

Kaynak : https://wabetainfo.com/latest-news-about-multi-device-features-and-limitations/
15
10
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
10
2
2
1