WhatsApp Mesajlarını Otomatik Yanıtlayabilen Tweak: iWhatsApp

22
8
5
4
2
Bir geliştirici, jailbreak yapılmış iPhone'lar için etkili bir uygulama oluşturdu. "iWhatsApp" olarak isimlendirilen bu uygulama, WhatsApp'tan gelen mesajların otomatik olarak yanıtlanmasını sağlıyor. Üstelik kullanıcılar, iWhatsApp'ı diledikleri gibi özelleştirebiliyorlar.

MeBlackHat isimli bir geliştirici, iOS 12 ve iOS 13 işletim sistemine jailbreak uygulanmış iPhone modelleri için yeni bir uygulama (tweak) oluşturdu. "iWhatsApp" isimli bu uygulama, WhatsApp'tan gelen mesajlar için otomatik yanıtlar verilmesini sağlıyor. Pek çok kullanıcı için oldukça dikkat çekici olacak bu uygulama, WhatsApp'taki genel deneyimi değiştirecek gibi görünüyor.

Kullanıcılar, daha önceden jailbreak yaptıkları iPhone'larına bu uygulamayı yükledikten sonra yaptıkları ince ayarlarla WhatsApp için kendilerine bir robot oluşturmuş oluyorlar. MeBlackHat'in çeşitli seçenekler sunduğu tweak, telefonunuzdan uzak kaldığınızda ya da mesajlara bakamadığınız durumlarda, gelen bir mesajın sizin yerinize otomatik olarak yanıtlanmasını sağlıyor.

iWhatsApp

iWhatsApp'ı kuran bir kullanıcı, Ayarlar içerisine giderek bu uygulamayı keşfetmeye başlayabiliyor. Tweakin özellikleri arasında, iWhatsApp'ın manuel olarak açılıp kapatılmasını sağlayan bir ayar bulunuyor. Yani kullanmak istemediğiniz durumlarda bu özelliği deaktif edebiliyorsunuz. Ayrıca otomatik yanıtlar, rehberdeki tüm kişilere ya da sadece kullanıcı tarafından belirlenmiş olan kişilere gönderilebiliyor. 

iWhatsApp'ın kelime eşleştirme özelliği, bu tweakin dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Bir kullanıcı, kendisine gelen mesajda yer alacak kelimeye göre otomatik mesaj oluşturabiliyor. Ayrıca gelen bir mesajın, kaç saniye sonra otomatik olarak yanıtlanacağı da iWhatsApp üzerinden ayarlanabiliyor. Tüm bunlara ek olarak karşı tarafa gönderilecek otomatik mesajlar da kullanıcı bazında özelleştirilebiliyor.

iWhatsApp

MeBlackHat isimli geliştirici tarafından hazırlanan bu tweak, jailbreakli iPhone kullanıcıları tarafından an itibarıyla indirilebiliyor. Ancak bu tweak, ne yazık ki ücretsiz değil. Kullanıcıların iWhatsApp'a erişmek için popüler tweak depolarından "twickd"ye gitmeleri ve 2,39 dolar (yaklaşık 18 TL) karşılığında bu uygulamayı satın almaları gerekiyor.

Kaynak : idownloadblog.com/2020/09/16/iwhatsapp/
22
8
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
22
8
5
4
2