WWE 2K20, Yayınlanan Son Fragmanıyla Büyük Tepki Topladı

24
9
1
0
0
WWE 2K20, Yayınlanan Son Fragmanıyla Büyük Tepki Topladı
Önümüzdeki ay piyasaya sürülecek olan WWE 2K20: Showcase, yayınlanan son fragmanın ardından oldukça tepki topladı. Oyuncular, 2K Games'i oyunun içeriğine ve mekaniğine ait herhangi bir görüntü paylaşmamakla ve bunun kasıtlı olarak yapılmasıyla suçladı.

Geçtiğimiz günlerde WWE 2K20 için yeni bir tanıtım videosu yayınlayan 2K Games, bu videosunda kadın güreşçiler Bayley, Becky Lynch, Charlotte Flair ve Sasha Banks’ın detaylı kariyerlerine odaklanmıştı. Ancak yayınlanan bu fragman, 2K’in beklediği tepkiyi vermedi ve pek çok kullanıcı tarafından alay edildi.

WWE 2K20’nin paylaşılan bu fragmanı, “WWE Kadınlarının Yükselişi” adıyla yayınlanmıştı ve bazı önemli anların klipleriyle birlikte güreşçilerle yapılan kısa röportajları gösteriyordu. Ters tepki yapan video, oyunun çıkmasına 1 ay kalmasına rağmen oyunun içeriğiyle ilgili görüntüler içermemesi nedeniyle eleştirildi.

Oyuncular, WWE 2K20’de şüpheli bir şeyler olduğunu düşünüyor:

Geçtiğimiz günlerde açılamalarda bulunan 2K Games, Raw Women’s Şampiyonu Becky Lynch ve WWE Superstar’ı Roman Reigns’in en yeni WWE oyununun kapağını süsleyeceğini duyurmuştu. Yaşanan son olayın da etkisiyle pek çok Twitter kullanıcısı, 2K’yı oyuna dair hiçbir oynanış videosu paylaşmamakla suçluyor.

Bunun kasıtlı olarak yapıldığını düşünen kullanıcılar, oyunda “şüpheli” şeylerin olduğunu ve bazı şeylerin yolunda gitmediğini düşünüyor. Yine bu noktada 2K Games, Samoa Joe’nin yer aldığı bir oyun içi videosu yayınlamıştı. Fakat bu videoda da dövüş mekaniğine ait herhangi bir şey bulunmuyordu ve yalnızca karaktere ait bir giriş şovunu içeriyordu.

Her ne olursa olsun yayınlanan videolardan grafik kalitesinin iyi olduğunu anladığımız WWE 2K20, oynanışı kolaylaştıran yenilikler ve bir dizi yeni mod içeriğiyle birlikte gelecek. Ayrıca oyun, hikâye odaklı bir yapıyla ve görev bazlı zengin içeriğiyle oyuncularının karşısına çıkacak.

Resmi olarak piyasaya sürülmesine henüz 1 ay olan WWE 2K20: Showcase, PC, PS4 ve Xbox One platformları için tam çıkışını 22 Ekim 2019 tarihinde yapacak. Ayrıca oyunun Steam ön sipariş sayfasına da bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://gamerant.com/wwe-2k20-2k-showcase-womens-evolution-trailer-reaction/
24
9
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
24
9
1
0
0