Xiaomi Mi CC9 İçin MIUI 11 Güncellemesi Yayınlandı

30
4
3
3
1
Xiaomi, Android işletim sistemini temel alarak geliştirdiği MIUI 11 kullanıcı arayüzü için yeni güncellemeler göndermeye devam ediyor. Şirket, yeni MIUI 11 güncellemesini de birçok modeline göndermeye başladı. Bu cihazlardan biri de Mi CC9.

Xiaomi, bazı modelleri için MIUI 11’in stabil sürümünü göndermeye başladı. Güncellemeler Mi 6, Mi 9, Mi Mix 3, Mi Mix 2s, Mi 8 SE, Mix 2 için gönderilmeye başlanmıştı. Ayrıca bu modellerin yanı sıra Redmi K20 ve Redmi 7 de güncellemeyi alan telefonlar arasında yer alıyordu. Şimdi de Mi CC9 kullanıcıları, MIUI 11.3.1.0 stabil sürümünün OTA güncellemelerini almaya başladı.

Güncelleme paketinin 728 MB olduğu belirtilirken güncellemenin Wi-Fi bağlantısı üzerinden yapılması tavsiye edildi. Yeni sürümün detayları henüz netleşmese de yakın zamanda yayınlanan Android 10 ile birlikte geldiği düşünülüyor.

MIUI 11, yeni özellikler de getiriyor:

MIUI 11

MIUI 11 ile birlikte kullanıcılara birçok yeni özellik sunuluyor. Diğer MIUI sürümlerinde olduğu gibi arayüz için eklenen yeni ikonlar dikkat çekiyor. Güncelleme, bunun haricinde daha yumuşak animasyonlar, Ultra Güç Tasarruf Modu ve çocuklar için güvenli bir dijital ortam sağlayan, sadece ebeveynlerin izin verdiği uygulamaların çalışmasına olanak veren Çocuk Modu gibi özellikleri kullanıcılara sunuyor.

MIUI 11, kullanıcının telefon kullanım süresini takip ederek çok fazla zaman geçirmesini önleyecek özellikleri de içerisinde barındırıyor. Bunun dışında deprem alarmı ve harici ekran gibi özellikler de güncelleme paketinin içerisinde bulunuyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/10/25/miui-11-stable-version-now-rolling-out-for-xiaomi-mi-cc9/
30
4
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
30
4
3
3
1